Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models
Проект 14.41
Vlado:
Колко му е... :spiteful:
n_sirakov:
--- Цитат на: Vlado link=topic=299.msg52669#msg52669 date=1295350953 ---В представянето по-горе съм забравил да опиша от какви материали и как съм изградил всичко.
За надстройката на въглищарника и мазутния резервоар използвах смарт карти, остатък от сим карти на Мтел
За разните ребра и навесите на кабината използвах пластмасова карта за игра (жокера). Дебелината й е минимална и съответно идеална за целите на моделирането. Същият материал ще ползвам и за яката на комина.
За дръжките използвах струни от китара, като на око определях кой диаметър ще е подходящ.
--- Край на цитат ---
:hi: :hi: :hi:
Vlado:
Колеги, някой случайно да знае за какво е ей тази кутия пред котела над първа сцепна колоос?
http://locopage.fotopic.net/p54335321.html
14.41 също я има, та май ще трябва да я правя:
http://locopage.fotopic.net/p54335325.html
CaLLlo:
--- Цитат на: CaLLlo link=topic=299.msg52641#msg52641 date=1295289268 ---Това се прави ако локът няма крила ...
--- Край на цитат ---
Така твърди Д. Деянов и не виждам защо да не му вярвам, т.ч. за мен е нелогично един локомотив да има и двете. Но у нас кое ли е логично, та и това!?!
Явно си решил да правиш точно копие на локомотива, но тогава ще трябва да сложиш гербове на кабината, а не досегашното летящо колело, по-напред в темата съм обяснил защо; както и някак да изпунтираш бели-емайлирани табели, а не стандартните, които също вече имаш. Тия табели са нестандартни по размери и шрифтове, впрочем почти същите са като по къщи, дворове и улици от онова време.
А с тия парапети бъди сигурен, че не само мен, но и много други хора ще огорчиш, включително и Деянови.
И оттук нататък само един атрибут остава да се сложи, за да стане возилото подвижно агитационно табло.
Май ще излязат прави Жоро, Васко, Ясен и много други, да отказват да се занимават с БДЖ.
toniemi:
--- Цитат на: CaLLlo link=topic=299.msg52641#msg52641 date=1295289268 ---
А с тия парапети бъди сигурен, че не само мен, но и много други хора ще огорчиш, включително и Деянови.
--- Край на цитат ---
А ,аз ще си сложа жалейка :( :( :(
:dirol: :on_the_quiet:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия