Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models
Проект 14.41
Vlado:
Ецвани са.
EMPEROR:
Локомотива е просто един път! Страхотно е станал... а крайният му вариант ще е просто потресаващ... :) Евала Владо! Чак и аз се замислих за един такъв ;D
Vlado:
Това да се чува! Време е щом фирмите не правят БГ подвижен състав, ние да започнем да си го правим. Това и върша в случая. Уви, нямам уменията, но поне се занимавам. И ще съдействам на всеки, който последва примера ми. Засега възможностите не са големи, но все пак 50-та, 42-ра и 52-ра серия немски парни локомотиви ги имаме (или ще ги имаме) като модели, тъй че съществуват обекти за префасониране. "Пико" пък правят 26-та серия, а доколкото разбрах наша 01-ва е немска 41-ва серия, тъй че ето ви още възможности. Само трябва да се действа! За ецването също няма проблеми. Услугата струва около 30 лева за един квадратен дециметър ламарина общо, фирмата също е налице и работят добре.
Довечера очаквайте снимки с вариантите за разположението на табелите на будката, тендера и баджата. Предизвикам всенародно обсъждане, референдум. :)
KRAKOMOBILA:
br 55 и br 41 не са точно нашите 26 и 01 само приличат външно. :)
Vlado:
Ако обърнеш внимание на новата 55-ца на "Пико" ще забележиш, че тя удивително прилича на 26-та серия. Виж номера 244195 - 62, 244194 - 62, 244199 - 62, 244196 - 62 в каталога на "Конрад".
Относно 41-ва твърденията ми се основават на модела на Боно, видян и представен на последната среща при Жоро. Някой каза 41-ца е използвана и аз затова го написах по-горе.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия