Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models
Проект 14.41
pach:
Ама Владо , тази статия кой я качи отпред!?!! ;)
http://www.railwaypassion.com/?cid=164&spid=55
А то инак отдалече и на тъмно , и този прилича на нашият "№148" ама тендера му е двуосен! ;D
;D ;D ;D
Но пък твоя става страхотно - като истински!!!
Vlado:
Мда, прав си, че щом само прилича, това не ме оправдава да си позволявам моделистки волности, но пък си и признай, че Боновата 01-ца е хептем като истинска, а е правена въз основа 41-ва серия. А? Пред фактите и боговете мълчат! ;D
п.п. И предлагам дискусията да я преместим, там където и е мястото - в "Жп моделизъм", "Модели на бг подвижен състав", че тая тема не си я давам, тя си е за моя лок! :D
pach:
;D ;D ;D
Чакаме снимки на твоя локомотив с голям кеф !!!
Vlado:
Довечера ще има. Обещал съм!
Сaprycorn:
--- Цитат на: Vlado link=topic=299.msg8363#msg8363 date=1217405357 ---Ако обърнеш внимание на новата 55-ца на "Пико" ще забележиш, че тя удивително прилича на 26-та серия. Виж номера 244195 - 62, 244194 - 62, 244199 - 62, 244196 - 62 в каталога на "Конрад".
Относно 41-ва твърденията ми се основават на модела на Боно, видян и представен на последната среща при Жоро. Някой каза 41-ца е използвана и аз затова го написах по-горе.
--- Край на цитат ---
Новата 55ца на Пико е от подсерията 55 0-6 (пруски тип G7), с парна машина "ЦВИЛИНГ", а нашата 26та серия е система "КОМПАУНД"!!! Приликата е само външна, доколкото двете серии са строени по едно и също време от едни и същи фабрики.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия