Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models
Проект 14.41
CaLLlo:
Нали се сещаш, че за да се сложат нови гербове отстрани, някой трябва да ги произведе?! Къде, къде по-лесно е да се събират стари "БДЖ с крила" от масово унищожаваните в наше време всякакви локомотиви и да се слагат вместо гербове.
KRAKOMOBILA:
Гербове има от къде да се намерят.
Vlado:
Окс, благодаря за мненията! Много са ми полезни! :)
Vlado:
В интерес на истината се насочвам именно към варианта с крила отстрани, защото ми седи най-добре. Пък и си падам по днешното, независимо от естетиката. Затова ще направя така: днес или утре ще подготвя един шаблон, с помощта на който ще мога спокойно да фиксирам табелите върху страницата на кабината при лепене. Това се налага, защото ще лепя с моментно лепило и сгреша ли, поправка няма. И в момента, в който съм готов с въпросното помагало, ще реша дали да слагам крила или не. А крайният резултат... той ще дойде скоро. Ако оплескам - развалям лок за сума пари, ако ли не - печеля една прекрасна БГ машина, точно каквото искам.
Под секрет ще кажа, че моят ентусиазъм вече зарази и други, тъй че скоро очаквайте още такива проекти. Съвсем скоро! ;D
KRAKOMOBILA:
Да найстина зарази и други. ;D
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия