Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models
Проект 14.41
KRAKOMOBILA:
Мисля, че е точно колкото трябва, дори седи перфектно. :)
CaLLlo:
Владо,
Табелите зависят единствен от епохата която си си определил сам! Тя еднозначно определя какви табели да сложиш и на кои места. Естествено накрая ще сложиш онова, което ти харесва най-много, а точно така бих постъпил и аз. ;D
Табела "БДЖ с крила" отстрани никога не е имало по стандарт - отстрани е имало винаги само гербове - последно герба с "681 - 1944", преди него стария такъв с "9.IX.1944", а преди него царски, но тогава пък локомотивите не са били зелени!
Отпред е имало "БДЖ с крила", а преди това др. Г. Димитров, който май нямаш. ;D
"БДЖ с крила" отстрани се появи във вакуума на '90-те, когато старият герб не беше валиден, а нов все още нямаше и така 10-ина години. Тия табели са взети от дизелите и електровозите.
Мен ако питаш, оставаш вариант 1, а един ден отстрани ще сложиш сегашния герб - почти като стария царски, както ще натравят и в самото БДЖ като въстановят(ако) още парни машини.
Поздрави!
KRAKOMOBILA:
А тогава защо 16.01, 01.23 и 609.76 имат БДЖ с крила отстрани ?
CaLLlo:
Красива е "БДЖ с крила" за отпред и отзад, но отстрани не стои никак добре, пък и сега май сме чак 5-та епоха ако не бъркам. ;)
За старите табели е най-добре да ни каже някой стар хобист или железничар, но пък те нямат компютри и/или интернет ...
KRAKOMOBILA:
Аз ще разпитам тук там и пак ще пиша, но мисля, че отстрани седи най-добре, незнам може би защото съм свикнал да ги гледам..
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия