Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Сбирка 12.03:2011г Реализма и моделизма.
liro4605:
Днес направихме минисбирка с цел тестване на терена за
12.03:2011г
Уверявам ви беше :good:
Датата остава същата
12.03:2011г
Мястото остава същото- гара Стара Загора до парния локомотив.
За пристигащите по-рано ( 9.00 часа) ще има човек , който ще ги посрещне и заведе до кабинета на 2я етаж на гарата, където ще започне първият етап на сбирката. Закъснелите след 10.30 часа да позвънят на 0898446327
( Globul ) - Миро или на 0884501186( Mtel )- Стойко.
stoiko:
Написаното от Лиро 4605 е абсолютно вярно! Ако някой пристига с превозно средство преди часа 10:30 нека ми пише или ми се обади зада го посрещна и уплътним пълноценно времето до началото на сбирката в 10:30.
Днес след мини сбирката ми се родиха следните идеи, ако и вие ги споделяте можем да ги реализираме:
1. Много ми се иска да видя на живо управление на цифров модел(без значение на мащаба) и да пийна вода от извора какво точно е това цифрово управление и с какво е по добро от аналоговото!?!
2. За любителите на аналогово управление мога да донеса в мащаб ТТ релси от стария профил и малък траф за каране на модели от старото поколение.
3. Ще донеса и моята разработка на схема за направа на МРЦ за беседване върху нея и евентуално усъвършенстване и/или опростяване с цел по малко разходи за реализацията и.
4. И не на последон място може всеки един от нас да донесе нещо от своята колекция, което е за продаване и/или размяна и да си попълним колекциите с нови придобивки - така направих ме преди няколко години когато създадохме дружбата с моделистите от Бургас и Стара Загора реализирана в град Стара Загора на която бях домакин.
Очаквам Вашите коментари препоръки и критики към изложените по горе идеи!
ogiegp:
Написаното от Миро и от Стойко е абсолютно ХУБАВО ;D ;D ;D
Няма да нося нищо аз,но ще наблюдавам с голям интерес.
Това за цифровата централка ще е наистина интересно и полезно.Все си се навивам,че за сега събирам колекцийка само!!!Но ако ме изненада главата ми,какво правя.Трябва да съм в час.
Вече нямам търпение да ВИ срешна дружина ;D ;D ;D
liro4605:
Ако вече сте решил да дойдете и ви трябва нещо от друг град през който минава влак мога да ви съдействам.
:locomotive: :locomotive: :locomotive: :locomotive: :locomotive: :locomotive:
stoiko:
Току що ми се обади един заклет фен на локомотиви серия 43, който ще присъства на срещата и ще донесе в НО собствено производство на модели, с което ще демонстрира и ще ни припомни тежкотоварното движение по 3 линия от близкото минало!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия