Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

Сбирка 12.03:2011г Реализма и моделизма.

<< < (5/18) > >>

toniemi:

--- Цитат на: stoiko link=topic=2991.msg55256#msg55256 date=1299178023 ---Току що ми се обади един заклет фен на локомотиви серия 43, който ще присъства на срещата и ще донесе в НО собствено производство на модели, с което ще демонстрира и ще ни припомни тежкотоварното движение по 3 линия от близкото минало!

--- Край на цитат ---
Оооо..,БДЖ :good: :hi: :hi: :hi:

mgirginov:

--- Цитат на: stoiko link=topic=2991.msg55256#msg55256 date=1299178023 ---Току що ми се обади един заклет фен на локомотиви серия 43, който ще присъства на срещата и ще донесе в НО собствено производство на модели, с което ще демонстрира и ще ни припомни тежкотоварното движение по 3 линия от близкото минало!

--- Край на цитат ---

Да не е Гено ?

TheJackal:
Искрено съжалявам, че на 12.03.2011 год. няма да мога да присъствам на сбирката в Стара Загора. По това време ще съм в София - ангажименти. Първоначалната дата ме устройваше, с кеф щях да дойда, ама така се получава. Желая Ви приятели весели мигове на раздумки и каране на влакове! :hi:  :drinks:

stoiko:
Ех, че сте агенти от класа... Много бързо разбрахте кой е фена на 43 серия! Освен него на сбирката ще присъства и колекционер на антични неща от железнижата като: медали, отличия фенери и т.н. т.е. и любителите на исторически забележитерности ще си прекарат страхотно престоя в града на липите поетите и правите улици, а последния цитиран човек е почитен член на историческия музей в града и може да ви покаже и часовниците показващи три часови пояса свалени от салона на триосния вагон на принц Кирил намиращ се на територията на жп гара Стара Загора.
Да не забравя ме темата: реализиъм(дори и в минало време) и моделизъм!

liro4605:
Стойко,това с 4та точка ми хареса.Гледал съм по снимки че и западняците така правят на сбирки.Използвайте и възможноста да си спестите "куриерските".Предавал съм много работи за и от София,Стара Загора,Бургас ,а за градски най редовно.Надявам се всички са доволни.
  Тез дни извърших пак няколко "трансфера".Само с локо Мездра немога да се разбера  :haha:!?!?!?!?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия