Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

Сбирка 12.03:2011г Реализма и моделизма.

<< < (16/18) > >>

Tramway:

--- Цитат на: G_GROZ link=topic=2991.msg55997#msg55997 date=1300165164 ---
--- Цитат на: Tramway link=topic=2991.msg55972#msg55972 date=1300112476 ---Имах покана от Стойко и Станимир и са бях нагласил да дойда, но стана тъй, че на 12-ти трябваше да си играя с едно доста големичко моделче, а именно - да закарам 16.01 от Сф до ГО. Закарах я, но докато я подготвя за гасене и разтоваря инвентари и багажи, денят мина - стана 18:30, когато вие вече сте приключили и сте си тръгнали. Съжалявам...  :unsure: Очаквам да разказвате какво е било.

--- Край на цитат ---
Ами трябваше да я закараш през СЗ, а не да се оправдаваш защо не си дошъл.

--- Край на цитат ---
Мечтаех си го - нали всеки си е показвал моделите, и аз да си докарам моя и да го разходя из гарата. Ако имаше макар и малка възможност, щях да го направя. Ама железницата не е на баща ми. Други определят коя машина на кой влак да отиде, плащат такси (от които иде заплатата на Стойко), въглища, вода, работно време на бригадите и т.н....... Като стане 03.12 може да направим една сбирка в ГО за товарната проба.

ogiegp:
Аз не си и мечтаех,но осъществих страхотна сделка по време на срещата :dance1: :dance1: :dance1:.Насладих на моделизма.Почувствах реализма.А за десерт се здобих и с две чудесни английски стрелки.При това положение съм в "напрегнато " очакване на следващи такива събирания.Мите,мисли други неща за продан :thank_you: :thank_you: :thank_you:

optron:
Тъй тъй, било е весело и приятно. Приятно да видя и наше участие там.
Тъпото е, че ситуацията, в която съм в момента не ми позволява да мърдам много-много, та пропуснах. Като се посъвзема ще намина и аз.

G_GROZ:
 Имаш възможност да ни представиш на Бургаската среща.

optron:

--- Цитат на: G_GROZ link=topic=2991.msg56078#msg56078 date=1300226471 --- Имаш възможност да ни представиш на Бургаската среща.

--- Край на цитат ---
Определено! Само да се изясни датата.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия