Здравейте, познати и непознати!
Първо да се извиня за това , че публикувам темата точно в този раздел. Идеята беше за сбирка в Пловдив,но с няколко разговора нещата се промениха.После идеята беше да е в Балкана на някоя гара по 4та линия, но по това време на годината разбрах, че от южната му страна няма къде,а от северната времето става късо и ще трябва да е с преспиване.
Датата ще е 19.03.2011г.Мястото е град Стара Загора.Тези дни ще намина натам с колеги старозагорци да видим някое по-народно по цени заведение в района на гарата.Куверт не мисля да има с цел да е по-неангажиращо и да се съберем повечко.Всеки,който желае може да заповяда.Засега съм говорил с хора от Стара Загора,Бургас,Велико Търново и Пловдив.
За място на сбирката засега да определим парния локомотив пред гара С Загора час 10:30
Желаещите от направление Сф-По-СЗ може да се съберем в бистрото на влак №8611 . Влакът тръгва от София на 6:30 ,а от Пловдив на 8:42.Имайте предвид, че повече от 3ма души са група и имат право на намаление.Намаление има и когато билета е за отиване и връщане.Взависимост от релацията различното намаление(група или двупосочно) е различно.Пътуващите с влак "Слънчев бряг" да си заявят, че искат запазено място в бистровагона

,няма да съжаляват.

Доколкото разбрах бургазлии ще са с кола и мисля, че са точно за 1кола.
Идеята е дневно събиране и после, който откъде е дошъл.До часа и мястото се стигна след запитване до хора ,с които се познавам.Влакове няма да караме, но всеки може да намери търсения отговор на въпросите, които си задава.А и нека да се повозим на влака и да сравним реализма с моделизма

.
Датата мисля е достатъчно близка и далечна.
Коментирайте какво не ви допада и то може да се промени.Залагам само на позитивизъм,инак защо да се събираме ,ако неможем да се гледаме
Дотук сигурните сме поне 10човека.Нека ,който мисли,че ще присъства все пак да потвърди в темата с цел да зная завединие за колко души да търся.
Поради несъобразителноста МИ че 19.03:2011г е работен ден,променяме датата на
12.03:2011г с цел да е по удобно за всички.