Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Основни похвати в макетирането | Basic steps in creating a layout

Озеленяване на макета

<< < (3/14) > >>

Voodoo:
Значи метода с дървените стърготините и аз го ползвам . Последното откритие е конци в определен цвят се нарязват на много ситно и се посипват...  смятам ,че става доста добре...

Това са стърготините правил съм ги по следния начин. Накисвам в различни разтвори/цветове на водни бои самите стърготини после на вестник ги оставям да изсъхнат. Лепя ги с Ц200 за самия макет. ( ...има още работа по тях... )-->

А това са конците -->

Maktub:
И аз като Владо предпочитам да кпувам повечето неща. Излиза по-скъпо, но бърза работа нямам. Когато, колкото. Поствам няколко снимки на едната от двете къщички в N, които съм лепил преди двадесет и  пет години приблизително, когато съъм бил на дванадесетина. Нямаше качествени лепила, да не говорим, че и аз толкова съм можел. Къщичките бяха оклепани, кофти залепени, но вместо да ги изхърля наскоро взех, че ги "обрашляних":

бифор – афтър  ;D

br185:
 Направо красота. Това зеленото придава много свежест на макета. Създава усещане за пролет.

Maktub:
Още не е макет, засега редя върху една маса и обмислям, но зеленийката наистина ме кефи.

ilian:
Супер е  къщичката. Като стане готова и моята,ще я покажа. А за дърветата,реших да пробвам нещо интересно. Стъбло от изсъхнала чубрица,малко модифицирано,и стърготини. Ето линка, дано успея да го кача като хората:

http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=33401&AlbumId=121215

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия