Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Основни похвати в макетирането | Basic steps in creating a layout

Озеленяване на макета

<< < (6/14) > >>

XRISTO:
А-а-а-а,то било от операта....с експлоръра се отваря без проблем,извинявай!  ::)

Heksi:
Хора Тука требе да се похвала !!! методА със така наречените дървени стърготини (трици) толкова ми се хареса че реших да го пробвам . И така днес се захванах с тово така важно дело при макета :)   :)   :) . Нещеш ли майка ми се прибра вкъщи , очаквах реакция която да прекъсне моята работа НО ..... . Майка взе че се включи активно в работата . СтРаННо Но факт  !  ;D :D ;) :)

eurostar:
Но това още не значи, че със стърготини можеш да озелениш качествено. Аз лично не вярвам в това. Само като помислиш колко видове трева има около релсите... Майка ми и баща ми ми казват колко било хубаво от първата релса, а аз досега съм сменил 10 пъти ъглите на входните коловози, защото не ми харесват. Гледай снимки и пресъздай действителността, а не някаква импресия, по която само лаиците да се захласват. Не вярвай в комплиментите на хората, а само на очите си, Mr. Heksi.

Heksi:
Аахх не съм се изказал правилно .аз не озеленявам целия макет със стърготините , а само определени участъци . За останалата част съм се подготвил от хоби магазините  :)

pach:
Колкото повече техники за озеленяване комбинираш - толкова по - добре се получава!А кой метод на кое място ще приложиш - всичко идва по метода "проби-грешки- а ,те тук ще е ,и занапред така ще е!!! ;)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия