Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models

Серия 52 (BR106? Piko)

<< < (2/8) > >>

Vlado:
Тогава ти пожелавам успех в тренирането и като понапреднеш се обади, за да ти помогна да направиш униката, към който, надявам се, се стремиш. Пък примери за вече изработени такива много. Ето няколко от тях:

Стимулът, поне за мен, е безспорен! С нетърпение ще чакам твоя резултат!
Успех!  :good:

Сaprycorn:

--- Цитат на: leggeron link=topic=3011.msg54920#msg54920 date=1298665290 ---Ами, честно казано, шубе ме е на този етап.  Все още нищо не разбирам от жп моделизъм (последния път изпръсках едно локомотивче цялостно с матов лак - включително и колелата - та после доста време се чудих защо аджеба не ще да върви), пък и никога не съм работил в толкова дребен мащаб досега.  Така че, ако този опит завърши със задоволителен за мен резултат, следващия път ще се впусна по-смело и ще се опитам да вникна в детайлите  :)

--- Край на цитат ---
Не се притеснявай за боядисването, има смивка "Дунав"- ако резултата не е задоволителен измиваш боята и почваш отново! Обикновено вторият опит е по-добър!

toniemi:
И аз боядисвам само с четка!Виж снимките на БДЖ моделите ми.
http://toniemi2.snimka.bg/?user,albums

leggeron:
Резултата от опит 1 - смивка
Впрочем, основния червен цвят не е бил ярко червено, нали?  По-скоро леко тъмно червено?

refil:
Здравей колега.
Първо изпръскай целият локомотив с бяло,след това маскираш и тогава пръскаш червеното.
Червеното е от тези цветове,които избиват след време-затова се пръска последно.

Поздрави

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия