Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Основни похвати в макетирането | Basic steps in creating a layout

Гара Владая – І, ІІ,ІІІ (начало) част.

<< < (4/7) > >>

pach:

--- Цитат на: pach link=topic=3038.msg55574#msg55574 date=1299675459 ---...При всички положения макар спомагателните коловози на гарата (спасителния и разменния под свлачището) да са сравнително къси, явно ІІ-ри и ІІІ-ти коловоз са достатъчно дълги, щом се събират някъде след надлеза от пътя водещ към манастира, и за това на правия участък има повторителен сфетофор за изходните в посока Перник.
49. А отгоре е още по малка...

...
--- Край на цитат ---

Тази снимка съм забравил вчера да я кача във втората част.
Тя е в потвърждение на горния цитат:

Събирането на двата дълги коловоза (ІІ-ри и ІІІ-ти) става непосредствено след автомобилния надлез в посока Драгичево.
На сателитната снимка се вижда много добре какво е разклонението. Следващият път ще проуча къде точно са изходните светофори, както и входния от към гара Драгичево.
 :thank_you: ;D

bdz43r:
Електрическото съоръжение е ОСП - основен секционен пост и разделя участъците, захранвани от подстанция Волуяк и подстанция Кракра. При нужда, чрез съоръженията в поста, двата участъка могат да се свързват.

pach:
 :hi: :hi: :hi: ;D :drinks:

Благодарности Тошко!!!
Всичко е коригирано в темата на предната страница.

Впрочем, въпреки усилията ми, нещо се е объркало на видеофайла, но чак сега го видях, че се е "метнал" в YOUTUBE,
барабар и с един от купейните влакове. А на края на клипа има и една пласерка, която се прибира към  трамвайния завод в София, след работа по линията на градски трамвай №5.
Уж специално го рязах през редактора, но явно нещо съм объркал, та така... :blush2:

pach:

Ето архива на втората част.

--- Цитат ---
Файлът е качен успешно.

Линковете за достъп до файла ще бъдат активни до : Вторник 19.04.11.

Файл : Gara Vladaja-II.rar

Линк за сваляне  :  http://dox.bg/files/dw?a=17f723d37a

--- Край на цитат ---

http://dox.bg/files/dw?a=17f723d37a

:thank_you:

Adrian:

--- Цитат на: pach link=topic=3038.msg57185#msg57185 date=1301992048 --- :hi: :hi: :hi: ;D :drinks:

Благодарности Тошко!!!
Всичко е коригирано в темата на предната страница.

Впрочем, въпреки усилията ми, нещо се е объркало на видеофайла, но чак сега го видях, че се е "метнал" в YOUTUBE,
барабар и с един от купейните влакове. А на края на клипа има и една пласерка, която се прибира към  трамвайния завод в София, след работа по линията на градски трамвай №5.
Уж специално го рязах през редактора, но явно нещо съм объркал, та така... :blush2:

--- Край на цитат ---

Пласерката си е супер , след видеото с железницата трамвайте направо изглеждат като теснолинейка :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия