Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby

Земетресение 7.3 в Токио

<< < (4/19) > >>

Best Ripper:
Мани... Такова земетресение не е имало никога там...  :( Добре че строят добре и са в непрекъсната бойна готовност... Жертвите и поразиите са твърде малко за такъв катаклизъм... Те вече са навикнали - друса ги по няколко пъти на ден... По всички ръбове на тихоокаенската плоча няма никога да спрат тия земетресения и вулкани... За съжаление...  :sorry:

KRAKOMOBILA:
Колко по скалата на рихтер е най-силното регистрирано земетресение - къде и кога - някой има ли инфо ?

evrokoma:
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3671511

mill:
Малиии,най-хубавите влакове имат,ама никога няма да ги видя.Аз на 4 Рихтерова  степен и съм цръкнал.А това дори не мога да си го представя ,че и след това -луп,луп...не е за мен  :wacko:
Преди малко безалкохолното седи на масата и дъщеря ми рита от другата страна...Гледам течността се разклати - скочих,викам си айдее и тук :haha: :haha: ...жена ми рече ,че съм луднал ;D.
С една дума-мноо ме е страх от това :blush2:

Best Ripper:
Най-силното земетресение в световната история е с магнитуд 9,5 по Рихтер в Чили на 5 май 1960 година.

Следващото по сила е земетресението в Аляска с магнитуд 9,2 по Рихтер, регистрирано на 27 март 1964 година...

Днешното е Япония е седмо по сила, откакто е въведено наблюдение и измерване...

За сведение: скалата на Рихтер е до 10... Другата, наЩа, совиетскътъ, е 12 степени...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия