ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum
Отворен диспут относно новите правила в раздел "Купува / Продава"
TheJackal:
Според мен, нещата които се продават трябва да бъдат в последния пост на човека - темата, който е пуснал обявата. Кой го интересува преди това какво е било.
Adrian:
--- Цитат на: vladi123 link=topic=3066.msg56260#msg56260 date=1300461218 ---
--- Цитат на: EMPEROR link=topic=3066.msg56248#msg56248 date=1300453510 ---Никой не ти казва да не си "ЪП"-ваш темата, а просто промените да са само в първия пост... не виждам какво неясно има?
За снимките си го разбрал правилно.
Заради tabakoff са новите правила, макар че не съм длъжен да ти давам обяснения. Така че тенденцията само ти си я виждаш.
Когато човек иска да види в една тема със 100 продукта какво има налично и какво не, е хубаво да го има събрано на едно място, а не да се ровят 100 страници и да се гледа това го има това го няма.
Стига рева и просто чети, ама не избирателно, а наред.
--- Край на цитат ---
напълно съм съгласен с тебе за тези неща!! Зад гърба си имам доста направени форуми и само тука обявите не може да се разбере какво се продава за колко пари и тн ..
--- Край на цитат ---
Приятел , не виждам нищо конструктивно в изказването ти . Като имаш такъв опит дай предложение как да процедираме , защото явно модераторът няма идея как да организира тази тема няколко години вече ;)
nilfe:
Моето мнение е, че поне в началото на всяка започната страница да се обновяват нещата, от там надолу мнения и дискусии. И като дойде следващата страница пак да се преместват на първо място нещата за продан. Така едни линкове ще се въртят из темата без да се товари форума. Ако това е невъзможно, то да няма ъпване, но как ще се определи на кого темата ще е на първо място. Мисля, че моят вариант е най-изгоден, защото нещата за продан винаги ще са на първо място на последната започната страница, т.е. актуални, и по-лесно ще се редактират от продавача със съответните промоции и ревюта. Постовете в задните страници ще се изтриват и ще са само актуални постовете след първата тема на последната страница, т.е. постовете ще са свързани с актуалните продажби към момента. :yes:
gts.best:
Уважаеми Колеги,
1. За линкове към галерия или снимка - подкрепям !-->Това да важи за абсолютно всички теми и снимки.
2. за промени само в първи пост - категорично не .--->.........нещата които се продават трябва да бъдат в последния пост на човека - темата, който е пуснал обявата. Кой го интересува преди това какво е било.......
3.Ъпване само веднъж на 24 часа.
4.Всеки само с една тема в Купува/Продава.
Аз така разбирам нещата и смятам да ги спазвам в този вид.
Поздрави
:drinks:
KRAKOMOBILA:
Аз мисля, че ъпването на всеки 24 часа е излишно. Не се пускат по 30 теми, че за 24 часа една тема да иде примерно на втора страница, че да е нужно ъпване. Предлагам ъпването да се случва минимум на 1 седмица - или по-рано единствено ако се добавя нов артикул за продажба. Досадно е всеки ден едни и същи работи да ги отварям и гледам без да има някаква промяна в продаваните модели.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия