ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum
Отворен диспут относно новите правила в раздел "Купува / Продава"
gts.best:
И аз това казвам щом за една тема е задължително линкове то това да важи за всички теми. Само и единствено линкове----->олекотяване!!!
Още в първият миг си преставих колко "сухо" ще стане и колко "леко"
Поздрави
EMPEROR:
--- Цитат на: ankar link=topic=3066.msg56329#msg56329 date=1300482392 ---Говорим за най-посещаваната тема в този форум все пак.
--- Край на цитат ---
Колко си прав за съжаление... явно ни бива само за търгаши, иначе една нормална приказка не можем да си кажем. На българина дай му далавера и тема за спор и е първи винаги. Целта на форума и сайта не е в раздел Купува-Продава! Дори имаше идеи да се премахне изцяло. Но явно без бит базар, на който някой да си заработи 5-10лв няма как да се мине.
liro4605 а на теб лично приятно ли ти е като отвориш една тема и в нея има 15 мнения, те са с по 20 снимки в пълен размер? Отвориш следваща тема и тя е така? През 5 поста обаче снимките са еднакви, защото цената се е променила или защото има нови наличности на продукта. Това ли искаш? А тези 300 снимки на страница всяка по 1МБ колко време ще ги отваряш? А колко хора от форума са с бърз интернет и бърз компютър, за да могат безпроблемно да ги отварят тия 300МБ във всяка тема, всеки ден, защото и те си следят за някоя далаверка? Или е важното ти да се чувстваш добре, а останалите кучета ги яли?
nilfe:
300 снимки по 100-150 кб не правят 300мб. Второ не се отварят едновременно. Трето да мисля, че всички имат бърз интернет, поне толкова бърз, та да отворят 5-6 снимки с размер около 200 кб в неоходимият размер. Компютъра няма нищо общо с отварянето на снимките, освен ако е без РАМ, разбира се.
Извини ме, но не всички сме търгаши, повечето може би, но не всички. Щом си по-възвишените теми, ами давай, никой не те спира започвай ги, пък ние ще ги четем и ще се възвисяваме от търгаши към възвишени души.
Между другото Лиро твоите теми също са пълни със снимки, трябва да ги замениш с линкове. Колегата това ти напомня. :yes:
ankar:
Разбра ме погрешно.Аз разбирам смисъла на стореното, но резултатът е неясен.Ще обясня защо. В този форум аз съм от две години и когато видя марка Roco, кат. № xxxx и т.н. всичко ми е ясно.Но, я си представиследния случай.Аз съм току що възобновил интереса си към хобито.Имам смътни спомени що е това Piko и влизам да търся...ха излиза ми Railwaypassion.com.Супер ! Значи тук мога давидя нещо интересно.Да , ама са минали 20 години откак са ми купували влаковете. Ммм, тук има място където се продават такива, я да видя за к'во иде реч...къв е тоя линк ве, к'ви са тия цифри,букви?!Ооо, къде се набутах :wacko:
P.S.За търгащината, далаверата и всякакъв друг келепир не говоря !!!Тях с каквито и да било правила няма да ги промените.
Поздарви и спокойна вечер !
Adrian:
Лъчко , почваш ужасно да дразниш с твоето тенденциозно и целенасочено човъркане .
Абсолютно съм сигурен ,че това са си някакви твои лични решения !
Хората ти казват ,че това е най-посещаваната тема във форума - ти продължаваш да
да го усукваш .
Ако искаш да знаеш аз съм довел най-малко 1/4 от форума имено покрай темата к/п ,
защото хората няма откъде да намират модели . За всяко хоби к/п е неделима част и вземи го преглътни .
GTS дава добра идея - к/п да не се отваря в списъка на нови теми ; който има желание да отива и да я преглежда . Ами ти като нямаш желание недей бре ? Баси дечкото . Даваш правила , после ги отменяш , после пак ги променяш ???
Искам Dispatcher да напише точно и ясно правилата ! Не ти - ти не можеш да се оправиш.
Първо се разбрахме да няма рефреш в рамките на 24 часа ; после - всичко да е в една тема . Сега се оказва ,че тежало отварянето на снимките - но теженето не е само в тази тема !! Ако ще работим с линкове - ще е за всички теми . Хората са прави - искат око да види , ръка да пипне - с линковете е бъгаво - някъде иска регистрация , някъде не отваря - ще почнат разправии - не е това решението !
По-скоро цепете темите . Или сменете форума с модерен (крайно време !!) .
Намеците ,дето ги правиш за делаверки, са обидни , пич .Не е твоя работа да коментираш , твоята работа е да го организараш така ,че да е удобно за всички . Изобщо си ревизирай поведението овреме и се извини! Кво ся - аз като съм купувал от теб , значи си търгашче ли ?
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия