ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum
Отворен диспут относно новите правила в раздел "Купува / Продава"
gts.best:
Цяла нощ се чудех какво липсва на снощната "безсмислена" дискусия и О, Еврика липсвало е "сол и пипер" (похлупак).
Нищо лично просто се радвам на голямото ти КПД.............
:drinks:
evrokoma:
Стига правихте от мухата слон господа търговци мога да дам примери за теми в купува продава котито на всяко ъпваме се слагат снимките на всичко което се продава и тогава макар интернета ми да е бърз и компа сравнително нов чакам по 15-20сек да се зареди.
Аз лично съм за оставането на снимките но само в първият пост,ъпването да става минимум на 7дни,всички промени по наличности и цени да се правят само и единствено в първият пост,при ъпване на тема в раздел продажби да се премахва предходният ъп(за целта трябва да се рзреши триенето на последното мнение на автора-само последното)
Предложенията нека се отделят в отделна тема и се направи анкета нека потребителите изберат най удобният вариант :hi:
pach:
--- Цитат на: gts.best link=topic=3066.msg56360#msg56360 date=1300522325 ---Цяла нощ се чудех какво липсва на снощната "безсмислена" дискусия и О, Еврика липсвало е "сол и пипер" (похлупак).
Нищо лично просто се радвам на голямото ти КПД.............
:drinks:
--- Край на цитат ---
:angel: :give_heart: :give_rose: :drinks: :drinks: :drinks: :hi:
Mixy:
Мислех да не поствам в темата, щото и без това стана говорилня, но ако мога да бъда полезен на администрацията на форума с моето мнение, то е следното:
Подкрепям BestRipper относно цитирането със снимки - абсолютно безмислено и наистина натоварващо страницата. Ако има начин да се забрани, ще е перфектно, а ако няма, може да се укаже в препоръките за ползване, че не е препоръчително.
Относно темите и снимките в Купува/Продава. Подкрепям всичко да е в първата тема и само там да има снимки. Всекъ участник да има по една тема. При добавяне на нов артикул или ъпдейт на съшествуващ, това да се прави в първата тема и отделно да се добавя пост "Добавено еди какво си" или "Обновено еди какво си", като добавения пост да е един за 24 часа.
Относно снимките в останалите теми - ако се забранят, според мен форумът ще изгуби своя чар. Една снимка казва много повече от 1000 думи. Отварянето на отделни линкове, при положение, че форумът поддържа снимки, е безмислено. Но пък може да се сложи ограничение с ново правило от типа "до 10 снимки в пост", а останалите - в уеб албум, с линк към него.
choveka_vlak:
И още едно предложение, два нови раздела : копува!, продава!, влизаш в итересуващия те раздел и приятно прекарване... :yes:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия