ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum
Отворен диспут относно новите правила в раздел "Купува / Продава"
toniemi:
--- Цитат на: mitko359 link=topic=3066.msg56400#msg56400 date=1300564373 ---хе защо ме сложи в кюпа сетих се яе имам една тема дето съм я забравил и е сигурно на 3 страница (вече незнам) ;D Другата си е валидна!!
--- Край на цитат ---
Ха,сладък мой,1забравена +1 валидна=2!Гола статистика!Има правила-ЕДНА ВАЛИДНА ТЕМА! :drinks:
mitko359:
--- Цитат на: toniemi link=topic=3066.msg56401#msg56401 date=1300564598 ---
--- Цитат на: mitko359 link=topic=3066.msg56400#msg56400 date=1300564373 ---хе защо ме сложи в кюпа сетих се яе имам една тема дето съм я забравил и е сигурно на 3 страница (вече незнам) ;D Другата си е валидна!!
--- Край на цитат ---
Ха,сладък мой,1забравена +1 валидна=2!Гола статистика!Има правила-ЕДНА ВАЛИДНА ТЕМА! :drinks:
--- Край на цитат ---
:lol: :lol: ;D ок
Der Hetzer:
--- Цитат на: toniemi link=topic=3066.msg56399#msg56399 date=1300564029 ---
Хората с повече от една тема неприключена по някаква причина:
Der Hetzer-3
--- Край на цитат ---
3 броя, ама в два различни раздела... едната не е заключена, въпреки че е приключила... Пък когато започна да продавам изделия в TT, N i Z - ще имам 5 активни теми, съвсем според правилата :hi:
hristo:
Туко що си прегледах темите, активна си е само една! :good:
gts.best:
Здравейте Колеги,
вече повече от 24 часа има нови правила................. :agree:
РЕЗУЛТАТ :
---малка част от темите изпълниха правилата . :good:
---малка част от темите заобиколиха правилата.............. :angry:
---останалата част от темите не отговарят на правилата........................ :diablo:
ИЗВОД: Идеята само за линкове е погрешна, идеята за ограничения въобще към който и да е раздел от форума е погрешна.
Модераторите да вземат отношение.....................
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия