Аз продавам / купувам ако не всеки ден , то поне през ден ! Това ,че не се коментира в темата ми е , защото
хората , които ги интересуват моите продажби , ми пишат на лична . Имам над 100 официални сделки тук
и поне още толкова не отбелязани с фийдбек. Да не говорим ,че всеки ден ми се обаждат поне 2-3 ма - така че
наистина се вслушай в мнението ми , защото съм един от най-активните тук.
Adrian като постоянно ти пишат на лична, значи нямаш нужда да ъпваш всеки ден, хората си те знаят, щото имаш над 100 продажби в тоя форум и така.
Вие искахте нещата да са в ЕДНА тема ,
сега пък темата ви тежала !? А и след всяка продажба изтривам линка към артикула , както и снимката му
ЗА ДА НЕ ТЕЖИ страницата . Баси - ми тогава не ми отваряй темата бре - какво се ровиш и ти тежи ?? И Пач да не е отваря .
Нека темата ми да я отварят хората , които ги интересува .
Аз съм модератор и ща-неща трябва да отварям всяка една тема, така че хайде да не ми казваш какво да правя и какво не!
Айде сега иди и виж как изглежда преработената тема според новите ТИ изисквания -
има ли някаква естетика в това ?????
Определено има... виж последното мнение на gts.best в неговата тема и ще ти стане ясно. А това, че ти не знаеш как да си организираш темата, така че да изглежда добре, си е лично твой проблем!
Мен ако питаш най-добре ще е да има само един пост , но като правя edit темата да се рефрешва.
Няма как да стане, иначе и това е мислено.
за разглезването и подобни простотии - няма да коментирам кой е виновен.
За разглезването ние сме си виновни, трябваше вместо да ви приканваме директно да трием. Сега обаче когато се стягат нещата и започват да стават каквито трябваше да са и станахме лошите

Според мен, нещата които се продават трябва да бъдат в последния пост на човека - темата, който е пуснал обявата. Кой го интересува преди това какво е било.
Това би имало смисъл за човек, който вече е виждал темата. Този, който я отваря за първи път и хоп първо мнение празно... "еее този вече е продал всичко". Поразгледай малко други форуми и виж къде седят продаваните артикули и къде се ъпдейтва количеството.
Приятел , не виждам нищо конструктивно в изказването ти . Като имаш такъв опит дай предложение как да процедираме , защото явно модераторът няма идея как да организира тази тема няколко години вече 
Уви и в твоето мнение няма нищо конструктивно, а само и единствено лична изгода. Да вземем теб да те направим модератора, та да наредиш едно хубаво целия форум, г-н Идея?
Моето мнение е, че поне в началото на всяка започната страница да се обновяват нещата, от там надолу мнения и дискусии. И като дойде следващата страница пак да се преместват на първо място нещата за продан. Така едни линкове ще се въртят из темата без да се товари форума. Ако това е невъзможно, то да няма ъпване, но как ще се определи на кого темата ще е на първо място. Мисля, че моят вариант е най-изгоден, защото нещата за продан винаги ще са на първо място на последната започната страница, т.е. актуални, и по-лесно ще се редактират от продавача със съответните промоции и ревюта. Постовете в задните страници ще се изтриват и ще са само актуални постовете след първата тема на последната страница, т.е. постовете ще са свързани с актуалните продажби към момента. 
В това има някаква идея, но ако станат 100 страници, като на г-н 100 продажби, дали ще е удобно да се редактират 100 поста при всеки нов артикул за всяка страница?
Аз така разбирам нещата и смятам да ги спазвам в този вид.
Уви, ще те разочаровам, защото тук не е концерт пожелание...
И като 5. точка да помоля администраторите да затрият всички теми от раздела продава които са с ключ, те вече са минало и никого не интересуват. 
Това вече сме го коментирали и форума е форум, за да се трупа някаква статистика, някаква история (в преносния смисъл), а и защото ако някой нерегистриран търси нещо в нета и го намери, макар и при заключена тема, има голяма вероятност да се регистрира във форума. Освен това, ако следваме логиката, трябва да затрием 3/4 от форума, защото в повечето теми не е писано от половин-една година.
Като ти е досадно да ги четеш, просто го правиш един път в месеца, а през останалото време осмисляш прочетеното........
Не се заяждам просто имаш право на избор.............
И сега какво? Дай никой да не чете, защото на теб не ти харесват правилата. За да спазва той правото си на избор, ти би следвало да спазваш правилата на форума, но не така както на теб ти се харесват...