Главен форум | Main forum > Моята колекция | My collection
Моята колекция Piko и Lima! + Камиони.
hristo_t:
Здравейте колеги! Дойде време и аз да представя моята колекция. Не е нещо внушително и никъде невиждано, но с това успях да се сдобия за тази една година от регистрирането ми тук. Вярно можеше и да включва повече модели , но за съжаление проблемите съпътстващи всеки обикновен българин в тези трудни времена не подминаха и мен. Глоби и намалени заплати на работа, по високи данъци, по-високи цени на горивата ,здравословни проблеми и така нататък. И не на последно място - ожених се и хобито ми усети сериозна конкуренция. Но това е шега разбира се. Нека да сме живи и здрави и във форума да си останем едно голямо виртуално семейство.
И така започвам с моята гордост дизелов локомотив BR 106 с който ви се бях похвалил преди време.
BR 106
BR 110
BR 118
BR 118
BR 130 Людмила
Plasser
Товарни вагони.
Открита платформа администрация - DR.
Композиция от закрити товарни вагони - администрация DR.
Открит товарен вагон администрация - DR.
Цистерни (двуосни).
Двуосна цистерна "MINOL", администрация DR.
Двуосна цистерна "SHELL", администрация DB.
Двуосна цистерна, администрация DSB
Двуосна цистерна "SHELL CHEMICALS", администрация "В".
Багажни вагони.
Багажен вагон на френските железници.
Багажен вагон-поща, администрация DR.
Пътнически вагони.
Спален вагон, администрация DR.
Спален вагон, администрация DB.
Вагон-ресторант "Mitropa", администрация DR.
Пътнически вагон първа класа, администрация FS.
Пътнически вагoн първа класа, аминистрация DB.
Пътнически вагон 1-2 класа, администрация DR.
TheJackal:
Поздравления Ице! Продължавай да умножаваш колекцията си! :drinks:
nilfe:
:good:
mgirginov:
Ицо, чудесно начало! Явно имаш афинитет към дизеловите машини?
Публикувал си малки снимки и линкове - не се притеснявай линковете и малките снимки са задължителни за раздел "Продажби", но не и за раздел "Моята колекция", където са препоръчителни големите снимки и липсата/по желание/ на линкове. Така желаещите да разгледат нещата ти са улеснени.
Давай в същия дух!
:drinks: :drinks: :drinks:
hristo_t:
Да господин Гиргинов, дизеловите машини ми са любими. Естествено имам планове поне за един електровоз и дано занапред да попълня колекцията си с такъв.Относно размера на снимките - незнаех какво да правя в този момент.Изчетох доста информация, и малко се обърках. А и не исках да нарушавам правилата във форума. Разбира се нищо не ми струваше да попитам, но реших да действам според това което съм разбрал. Ще се постарая да променя снимките според правилата в този раздел.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия