Електроника и Електротехника | Electronics and Electrical Engineering > Цифрово / дигитално управление | Digital Command Control

Препоръчайте декодер за локомотив

(1/9) > >>

XRISTO:
Здравейте!Искам да си цифровизирам мрежата и за целта ще ми трябват поне 5-6 декодера.Предпочитам да се еднакви и за това може би ще взема и повече - предвиждам да се сдобия и с други машини.Въпросът ми е от къде мога да ги взема на по-ниска цена от тези,които са по сайтовете на известните фирми.Някъде из сайта даже бях чел нещо подобно,но нямаше данни за начина и фирмата , откъдето се купуват. ???

PP: Може и евтиничък пулт,май че Muncho ми беше казал за някакъв на цена 50 , ама лева ли,долара ли или евро - не си спомням вече.

mill:
50 евро от  e_bay ,на Пико,това е централата с която ако локомотивите ти нямат декодери,можеш да караш само 1 .За  да джиткат повече от 1 ,отделно трябва да си вземеш декодери за отделните локомотиви. ;)

XRISTO:
А откъде да поръчам евтинки декодери?И гледам в сайта на Роко има едни сетове със комплект джойстик и лок със декодер,като пишеше,ако не се лъжа,че управлението е за 9999 лока.Струва ли си това,при положение,че има такъв сет за към 199 евро някъде,мисля беше цената?

mill:
Евтинки декодери ...няма ;)Щото евтино означава 5 лв.,нали.А идеята ти е да събереш 9999 локомотива ли,та се насочваш към роко ;D.Не бързай,поогледай ,ела на една сбирка в София като има,така най-добре ще добиеш представа какво ти трябва.Най-лесната работа е да  си изтръскаш джоба... ;)

XRISTO:
Е,повечко локове от 7-8 няма да събирам.Ама този пулт е на "Роко",те нали правят читави работи?Гледам иа на дистанционното потенциометър за регулиране на скоростта....абе изглежда истинско и за това именно питам,защото гледам някои си купуват сетове и после разпродават локове и вагони,което ме кара да си мисля,че ги взимат заради цифровото управление.Та аз и за това я създадох тази тема-ако има някой притежател на нещо подобно - нека сподели!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия