Главен форум | Main forum > Железопътен моделизъм | Railway modelling
Електрически локомотиви
Best Ripper:
Понеже /съвсем явно вече/ си най-големият специалист по разчитане на надписи по кутии и сравняване на надписи и картинки, би ли ме светнал коя кутия е за Nohab и коя е за Е42/BR242? :hi:
Само гледай да не се изложиш с идеалния си мащаб...
;D ;D ;D
mitko0888:
Има и Е244 без муцунки ;D
И в мащаб:
pach:
--- Цитат на: mitko0888 link=topic=3445.msg68582#msg68582 date=1323433693 ---Има и Е244 без муцунки ;D
(Image removed from quote.)
И в мащаб:
--- Край на цитат ---
Хааааа, това без муцунките не знаех да го има!!! :blink:
Признавам, че електровозите не са ми слабост и не ги познавам добре, но все пак мога да различа
Е44 (именно с характерни муцунки) от Е42 (по-квадратен от него е само BR250).
И въпреки, че модераторите изтриват "офтопиците извън темата", а всъщност защитават тук незнанието по неясни причини, ще си позволя да се отклоня малко (пак) от темата...с което ще стана изтриван почти колкото постовете на спорещия по-горе!!!
НЕ СТАВА ВЪПРОС ЗА ОПАКОВКИТЕ (макар на мойте да си го пише отстрани коя - от кой локомотив е...фабрично при това) а за тоталната сбърквация между тези два електролокомотива.
--- Цитат на: Best Ripper link=topic=3443.msg68530#msg68530 date=1323350059 ---...
Е44 на BTTB - старо производство, но е купен чисто нов отдавна.(Image removed from quote.)
...
--- Край на цитат ---
Което и предизвика това уточнение от Ясен:
--- Цитат на: Сaprycorn link=topic=3443.msg68535#msg68535 date=1323354943 ---Една малка корекция- електровозът от първата снимка не е Е44, а Е42 :)
--- Край на цитат ---
Коригирано след това в този му вид който е сега...
--- Цитат на: Best Ripper link=topic=3443.msg68530#msg68530 date=1323350059 ---BR242 на BTTB - старо производство, но е купен чисто нов отдавна.« Последна редакция: 09 Декември 2011, 14:36:17 от Best Ripper »
--- Край на цитат ---
Тоест ставаше въпрос, за липсата на каквато и да е прилика между двата електровоза, освен това, че са с пантографи:
--- Цитат на: pach link=topic=3443.msg68540#msg68540 date=1323357105 ---Защо кутията? Двата електровоза си приличат по пантографите!
--- Край на цитат ---
След което се раздадоха и пушкалата, доуточнения и говорене за кутии и т.н.
Дори дете би различило тези два електровоза и то само по силует!!!
:stinker: :heat:
ПП. Титулуването с разни обидни епитети на опонент в обикновен спор,
говори достатъчно... за този който смята, че обидите са аргумент към спора!!!
(може би за това модераторите ти трият доста постове, та и разчистват цели теми след теб)
Best Ripper:
Имаш предвид явно много теми, където все се бъркаш... И когато модераторите изтрият ПЪРВО ТВОИТЕ мнения, които са все в основата на разправиите, то и мненията ми и на другите стават безсмислени... и затова и тях разчистват... Така че ти повличаш крак в разчистването, а не аз.. Колкото и да не ти се иска да го осъзнаеш/разбереш... :hi:
pach:
Защо пак изместваш темата и тук??? ::)
Разбра ли разликата на електролокомотивите, а не на опаковките им???
:victory:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия