Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts

Асфалтов път

<< < (4/10) > >>

Vlado:
:good: Очаквам с голям интерес какво ще се получи!  :good:

optron:
Хубаво напасване на картон се получава като се отрежат краищата му косо надлъжно на ръба. Така единия ръб припокрива другия и се получава голяма повърхност за лепене. А тънкия край на косия срез е много тънък и фин и при добро напасване не се вижда.
Този способ се използва при дървесината при съединяване на тънки дъски и плоскости.
Недостатък на този метод е самото рязане - нямам идея как и с какъв инструмент може да се направи това в домашни условия... Мисля си за нещо на принципа на рендето ...

В момента не мога да открия картинки, че да обясня по-ясно ...

sim:
Пробвай с цитопласт. Лепиш върху чистата повърхност лентата, слагаш отгоре малки парчета като кръпки и после боядисваш, но не с темперни бои. Това ти е грешката. Водата не прощава, даже при мушамата, ако и да ти е без пари. Евтиното после излиза скъпо - помни приказката. Пробвай едни бои за художници - Goya. Само матови търси. Във всеки магазин за арт ще ги намериш в едни малки бурканчета. Смесваш смело върху палитра и действаш смело.

pach:

--- Цитат на: pach link=topic=3109.msg57380#msg57380 date=1302499979 ---...
Колкото до цитопласта (лейкопласт) - на моя модул в Н0, третостепенното шосе под моста, до реката е правен точно по този начин.Не е довършено, но също става много добре.
 ;D

--- Край на цитат ---

Ето как става, само че аз съм го боядисал със акрилна боя на Sokrates.

Цитопласт и сива боя. ;)

pavel75:
Дали при цитопласта след време няма да се получи свиване?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия