Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models
Бюфет серия 40
widowmaker:
Ти май нещо си се депресирал...
След като не им обръщаш внимание на "бърборковците" и "паралиите", що тогава го пускаш тоя коментар?
Истината е, че това хоби е скъпо и без финанси не става, освен ако не се кефиш на 30 годишно, бакелитово пико
или на кофти хоби локомотиви за по 50-60 евра.
Това е горчивата истина, за съжаление...
mitko359:
Миро, няма да е лошо наистина да дадеш снимки и също така да разкажеш за твоя проект.
mitko359:
Сега какво става с вагона ми - Боядисах синьото и покрива бял но пуста й бяла боя - с четка се насабира, с аерограф става по-добре но пак се насабира на места + това че стана леко на мехурчета. Чакам да ми дадете някаква идея как да я заравня с шкурка ли? Второ-има една решетка от едната страна на вагона за която нямам никаква идея как да я направя.
http://www.railwaymodeling.com/gallery/displayimage-92-0.html
liro4605:
Този в Пловдив не е такъв.Червено и бяло е.Половината е с купета,а другата част е бара.За боядисването с четка знам само че трябва да е с по разредена боя и винаги да се нанася само в една посока.
mitko359:
Няма значение 40 серия ли е? Вътрешността не ме интересува!! То дори на този дето правя незнам как е отвътре ;D
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия