Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models
Бюфет серия 40
Der Hetzer:
В аптеките се продават по около 6 стотинки/бройката спринцовки от 2 кубика, пластмасови и разграфени. :hi:
mitko359:
А боята може ли да се разрежда с вода?
Сaprycorn:
С вода се разреждат само акрилните бои, а тези на Ревел и Хумброл с разредител АМB. А в каква пропорция да разреждаш, това зависи много от техниката на пръскане с аерографа- колко широка дюза използваш, от какво разтояние пръскаш и така нататък. Затова пръскай на нещо друго, и когато резултатът е задоволителен, вече пръскай вагона!
widowmaker:
По добре дай на някой по "в час" да ти го пръсне...
liro4605:
За възраста си се справяш перфектно!Давай така!Работи сам!Недавай на никой да ти го прави!Така сам ще се научиш и с всеки нов ще ставаш все по добър. :clapping: :clapping: :clapping:
Не се подавай на критиците.И аз си чукам главата с това което правя,но всеки следващ проект става все подобър,а на бърборковците "МНОГО ИМ ЗДРАВЕ".Бях напът да се откажа да пиша във форума заради такива ама сега вече не ми пречат,както и паралийте дето за тях 100лв не се нищо :fool:.
Такъв БЮФЕТ има на Техническа гара Пловдив,ако са ти нужни снимки-имаш ги :good:,само че вече не е в движение.
Давай все така! :hi: :hi: :hi:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия