Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout

Макет в н2о ))Вече и с вода)

<< < (9/22) > >>

niki:
Mоста е на финалната права.Не са перфектни снимките, защото нямах време да вадя другия апарат, а трудно се  фокусира с този, поради факта, че моста е 1, 5 метра дълъг ;D

niki:
Работата, не спира)) и луд умора няма, тоест аз).Има 3 нови снимки, предварително да кажа, че ако някой се чуди какво е това сивото- веднага пояснявам-Водопад, но не с конрадска вода, а с такава от чешмата, ще си циркулира с една помпа за аквариумни рибки .:yes: :drinks:

niki:
Качих последните корекции в плана.С благодарност към Pach,защото ми заостри ффниманието към ушите, и сега вече си нямам, и ще трябва да ми крещите, и да ми пишете по ясно,бавно, и с по кратки  изречения, с по-малко глаголи. За да ви разбирам :lol:

niki:
Пак намерих време за хобито) и споделям няколко снимки от етапите по изработването на едно малко двойно тунелче.Ориентировъчно ми отне час и половина най-много, а в моментите на чакането , си направих и няколко пейки.Има едно пвц-правоъгълно-давам го само като пример, как може да се обработва материала с фреза.http://nikyyy.snimka.bg/other/maket.584748.23335258

gzo:
С какви размери напрви пейките ?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия