Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout
Макет в н2о ))Вече и с вода)
niki:
Правих ги по човечетата, и са високи 1 см, на 3 см- значи , като истинските се получават, 87 см на 2, 50метра. Сега ще кача още няколко снимки, вижда се добре.
Vlado:
Много добре са станали. Точно в мащаб! А тунелът да не говорим. Там съвсем мераклийската се получава! :good:
niki:
Както някъде писах съм луд за връзване))), както стоях и си гледах макета и реших да направя още една независима линия)) /и токов кръг разбира се./И това ще се случи на 3 то ниво) .Хубавото на този материал е , че ми позволява, прибавяне, отнемане/рязане, лепене/без жертви в жива сила и техника))). Горе долу се получава като в онзи виц за майстора)))), обичам да ми е трудно, иначе не ми е интересно :lol: :drinks:
Vlado:
Внимавай да не стане претрупано! Макар че за едни претрупано за други... кеф... :spiteful: :good:
niki:
Така е, за това, част от трасето ще е на мост, част невидимо- ще влиза във и зад вече изграденото. От друга страна, сега са само или основно релси и впечатлението е едно. Когато обаче се появят гари, къщи, кранове по товарната гара, мисля, че усещането ще е друго- да ги наречем ,,обектите,, ще са много и няма да е акцент само трасето.Или ако мога да кажа по друг начин, вниманието няма да е фокусирано върху трасето.Има и друго, искам да ми е по трудно и усложнено, хем е предизвикателство, хем повече време ще си го работя, хем после радостта е по - голяма.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия