Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout

Макет в н2о ))Вече и с вода)

<< < (12/22) > >>

niki:
недей, ще ти дам от този материал с , който работя, същата дебелина е. Фонокартитеса как да кажа, по-,,найлонови,, по-трудни са за лепене.А се режат и по трудно. А  с коматекса, едно минаване на макетния нож и си готов.

niki:
Речено сторено, както споделих, реших и направих ,,хаимбоаз 3,, )))))))) .Във вече съществуващия планински масив, прокарах трасе. И пак ще подчертая че с този материал, става много бързо и безболезнено ;Dhttp://nikyyy.snimka.bg/other/maket.584748.23398608 П.П. използвам този стар и изпочупен вагон от детсвото ми, за мярка, защото той най-много излиза от трасето по завоите, и тествам с него.

Vlado:
Упорит си! Това е добре! Успех!  :good:

niki:
Няма начин, козирог съм :lol: :lol: :lol: :lol:

niki:
Няма да се пуашите)) не съм почнал нов макет) но размених местата на модулитеи все едно е нов).Както си го гледах и ми дойде идеята, за линии,,под земята, за да не минавам навсякъде с надлези- хем ще е по интересно и разнообразно. Така показаната схема , не е актуална вече, сега имам 2 гари по - дълги прави коловози. Използвах размяната и  ми се освободи един диагонал, който в миг ще стане товарна гара. Още един път, или по точно за пореден път се убеждавам, че импровизацията  е голямо нещо. Както и в музиката, на добрите музиканти  им се получава :lol:. На мен ще ми се получи по причина, че почнах на сегменти, и че работя с пвц- тоест познавам си материала, възможностите му, и начините за обработка, малко ще напредна и ще приложа и снимки за подкрепа на горе кзаното.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия