Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout
Макет в н2о ))Вече и с вода)
Dare_Devil:
Ще си позволя да дам една идейка - боядисай вътрешността на тунелите в черно, за да подчертаеш мрака вътре. Това ще ти позволи да сложиш и осветление там.
niki:
Разбира се, само че вече почнах,да им лепя черно фолио -мат, по бързо става, не чакам да съхне, а и няма да има паразитни блясъци от светлините после. :hi: :drinks:
niki:
Дойде момента да споделя защо работя на сегменти).Причината е както казах, че ме сърбят ръцете, но и , че не ми беше готово помещението за хобито. Когато го замислях, си дадох сметка, че или ще е по голям, за да е по сложен, с нива, или няма да го почвам сега.Вариантите са няколко, но основните са 2. Единия , много добре решен от Ясен , но неприложим при мене, по причина, не съм планирал така обзавеждането.Другия вариант, в някоя стая- но с тази големина, не е много добре))))))по обясними причини. ИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ идеята се появи от само себе си) .Така и така почти нямам съседи и беше лесно- разписаха ми да сложа врата на долната площадка на стълбите. И понеже няма плоча/над стълбите/ - последен етаж съм, и си поръчах планки и конструкция да си направя Г- образна площадка. И сега съм на финалната права другия месец, се монтира и почвам ж.п. строителството на пълни обороти, има и снимка за по добра илюстрация на думите ми. :lol:http://nikyyy.snimka.bg/other/maket.584748.Май се оказаха в края на албума, не знам защо ;D
pach:
С ваше позволение колега...
Това е една съвсем нов идея за местоположение на макет.
Май за пръв път виждам подобен проект (а аз съм огледал над 2000!!!)
и струва ми се, че идеята е страхотна, като нямаш място и стълбите са си подходящо такова!!!
:ok: :ok: :ok:
Дай в крайна сметка някаква площ?
(ако качваш в темата си снимките, повече ще т екоментират и помагат...с идеи и критики.
... :scratch_ones_head: щото нашего брата е мързелив съфорумец и линкове рядко отваря, повярвай ми! ;))
:hi:
niki:
;D :good:)) Имаш право. Габаритите са следните-2, 60 метра е широчината на площадката/ коментирам,размерите, които аз ще правя- маркирани са в сиво с формата на буквата Г.Широчината е 1, 45 м. В другата посока е , 3, 40 , пак на 1, 45м, като за мекета в тази посока ще отделя2, 70- а останалите 1, 40 на 70- ще ми е пулта за управление и отгоре,,витринката с подвижния състав, който не е в движение в момента.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия