Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts

Помощ - най-добър примерен лейаут за 2м х 1.85м в HO за офис

(1/3) > >>

760mm:
Здравейте,

Имам молба за помощ към тези, които са гледали доста примерни лейаути и могат направо да ме насочат към подходящ линк. В офиса, в който работя, стана дума с шефа, че може би можем да направим едно лейаутче в едно поле от 1.85 на 2 метра - понеже съм на работа, би било абсурдно да го дизайн-на а и зная, че няма да се справя добре. Идеята е:

-Да има гара (два коловоза, семпла)
-Евентуално двойно трасе
-Тунел и мост
-Да е икономично като финанси - трасе, планина, мост/тунел и например две дигитални влакчета с централа

Моля, посъветвайте ме за някакъв примерен лейаут и супер грубо, ако някой се наеме да каже цена (+/- няколко стотин лева), дори по-грубо.

Много мерси!

pach:

Ми ние не знаем какво е това нЯщо... :this: ...лейаут!
Както и това да ... :( дизайваме ... :mda:
Пък тук имаме само един дизайнер, ама той е в мащаб N!
Май въпроса ти не е за български форум... :angel:
Ама ако го задаваш навън гледай там пък да не вземе да пишеш на български език - пак няма да те разберат...

--- Цитат ---Ооооо... неразумни юроде, поради що се срамиш, да се наречеш българин??!!!!! :angry: :angry: :angry:
--- Край на цитат ---

Vlado:
760mm, ето ти един линк към руски сайт, който предлага направа на макети: http://www.modellmix.su/
Мисля, че ще ти свърши работа! Знам ли, ако се разровиш, може да намериш и цени?!

А в България не зная някой да прави срещу заплащане макети освен братята от Разград - Красимир и Тодор Тодорови, тъй че можеш да се свържеш спокойно с тях и да им зададеш въпросите си. Ето и линк към сайта им: http://www.eurostar.netfirms.com/service/krassi.htm

Успех!  :good:

п.п. Има цени! В раздела за макетите няколко се продават и има цени в рубли.

widowmaker:
Ръгай 760мм междурелсие и ще събереш 2 макета на тая площ.

760mm:
Мерси, най-вече на Иво. А някакви примерни цени или ... не зная каква е думата на български за "лейаут"-че?

И точно на мен да ми кажете, че се срамя да се нарека Българин, надали.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия