Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts

Помощ - най-добър примерен лейаут за 2м х 1.85м в HO за офис

<< < (2/3) > >>

widowmaker:
LAYOUT
['leiaut]
1. план (на град, градина)

2. трасе (на канал, път)

3. печ. (художествено) оформление (на книга и пр.), макет

4. ам. оборудване на завод и назначаване на работна ръка

5. ам. разг. място/помещение за определена дейност

6. ам. разг. положение на нещата

Последните три определения се ползват само в страната, където има музей на сериала "Далас"
(Не съм расист, ама мразя американския английски.)

XRISTO:

--- Цитат на: widowmaker link=topic=3118.msg57504#msg57504 date=1302712195 ---(Не съм расист, ама мразя американския английски.)

--- Край на цитат ---

И аз.Както и македонския български.  :lol:

Der Hetzer:
Кажи му на шефа ти да си приготви едни 10 000 лева като за начало - в това влизат плоскости, крачета, жица, копчета, релси, подвижен състав, сгради и други аксесоари. След това срещу 2000 лева в срок от един месец ще сглобя релсите, ще залепя сградите и козметично ще дооформя всичко да придобие завършен вид. На една от визитките ми пише: Любо - Специалист!
Това е скъпа атракция и досега доколкото знам нито един офис в БГ не си я е позволил и понеже всички шефове спекулират с понятието "криза" намирайки в него едно на пръв поглед лесно оправдание, ако макет с влакове му е скъпо, то следващите по стойност атракции, изброявам в низходящ ред могат да бъдат:

2) Дилгокрака перхидролена силиконеста секретарка тип "поп-фолк" певица
3) аквариум
4) клетка с "говорящ" папагал

gts.best:
http://www.noch.de/de/aktuelles_service/downloads/gleisplaene.php#fertiggelaende

widowmaker:
офтопик:

--- Цитат на: XRISTO link=topic=3118.msg57508#msg57508 date=1302718706 ---

--- Цитат на: widowmaker link=topic=3118.msg57504#msg57504 date=1302712195 ---(Не съм расист, ама мразя американския английски.)

--- Край на цитат ---

И аз.Както и македонския български.  :lol:

--- Край на цитат ---

Това си е диалект тук, в региона.
По Кюстендилско и Благоевградско се говори подобен български.
Жена ми е от него край.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия