Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts
Воден ефект
pach:
Аз самият си правя доста неща сам - именно заради кефа, да направя нещо с ръцете и главата си.
Но в "тази прословута тема" се губеше обратната връзка, защото ти не написа един път нещо от типа - да видях прератките, ви но така не ми харесва да го направя (не говоря за препратките със скъпотиите).
Остави впечатление, че методите които други са ползвали и които също са "самоделни", не ги виждаш.
За това именно написах да измислиш нещо ти и да споделиш тук направеното (което и направи :hi:).
Това със свеща е напълно нова "конструкция" за вода и ако другите резултати за този материал
(твърдост, оцветяване, тежина и т.н) се окажат задоволителни,
не бих се учудил и други да последват твоя опит за направата на вода.
:ok: : :yes: ;D
mill:
http://www.vbox7.com/play:71584d7bc9
Уникален,просто .Е това се вика направа на вода :yes:
Nelly:
Чудесна темичка, да се включа и аз с въпрос.
не говоря немски , а гугъл си превежда само което му хареса, та водата на MBZ двукомпонентна ли е, или малкото шишенце от снимката просто е малка разфасовка ?
ПС и малко извън темата. Аз ли не се справям с търсачката на форума, или тя изисква да съм с ясновидски способности и да зная точния ключов термин за търсене ? Търсих "вода", търсих дори само "вод" и очаквах по подразбиране да ми изкара всички текстове, съдържащи цялата дума, или частицата, ама не ! Извън тази тема не мръдна, а тук прочетох, че имало и други теми за водата.
CaLLlo:
--- Цитат на: Nelly link=topic=3121.msg77394#msg77394 date=1335461724 --- ....
ПС и малко извън темата. Аз ли не се справям с търсачката на форума, или тя изисква да съм с ясновидски способности и да зная точния ключов термин за търсене ? Търсих "вода", търсих дори само "вод" и очаквах по подразбиране да ми изкара всички текстове, съдържащи цялата дума, или частицата, ама не ! Извън тази тема не мръдна, а тук прочетох, че имало и други теми за водата.
--- Край на цитат ---
Търсачката работи много добре, стига да знаеш какво да я питаш! Оообаче има един голям ->
Недостатък: Ако напишеш 2 думи - дава резултати за двете думи поотделно, т.е. - спейса не го брои за нищо!
В такъв случай на човек не му остава друго, освен някяк да се спреви с една единствена дума!
Добре дошла!
emilchaushev:
Водатана MBZ нея познавам... Или е двукомпонентна или малкото шошенце е за воднии ефикти (разпенена вода, течаща вода)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия