Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts

Воден ефект

<< < (9/13) > >>

niki:
това , което се продава от нох, woodland си е силикон, жорж много подробно описа как е правил реката, аз също писах, и по 2 та начина съм правил разликата с жорж е, че аз използвам лак на водна основа, / основен плюс- няма миризма/ :hi:

Nelly:

--- Цитат на: niki link=topic=3121.msg77986#msg77986 date=1336773109 ---това , което се продава от нох, woodland си е силикон, жорж много подробно описа как е правил реката, аз също писах, и по 2 та начина съм правил разликата с жорж е, че аз използвам лак на водна основа, / основен плюс- няма миризма/ :hi:

--- Край на цитат ---

Благодаря , Ники. А лака на каква дълбочина го изливаш - 2-3 см? И не се ли свива и пука? Кой лак ползваш? Този, към който Piko1 е дал линк ли ? Това ме навежда на мисълта, че наистина водоразтворимият гел за шпакловане на паркет би бил доста близко до водата на Уудланд.
Нахално е, но мога ли да те помоля да дадеш тук линкове към описанията, за които говориш. Трудна ми е тази търсачка. Дори не зная кой е Жорж.

niki:
Жорж е evrostar-  виж има в галерията реки бол, а лака който си купувам е от бриколаж безцветен лак  за дърво -сатен/ на водна  основа/ поне при мен не се е спукало, но трябва да кажа , че съм го полагал на 2, 3  слоя, не на един път, така е по бързо и съхненето.

emilchaushev:
Ето и обещания материал, който ползвах за основата на езерото на клубния модул.

Материала е бял и седи на бучки... малко е кофти за разстилане, а след изсъхване седи точно като силикон, което предразполага към полепване на прах, за което като последен слой покривам в воден ефект на Busch.

Съвет: да се полага на тънки слоеве, за да съхне бързо... слой от един сантиметър съхне да 2-3 седмици, а слой от 2-3 мм за около 24 часа.

Nelly:
Здравейте всички!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия