Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout
Макета на сем Брьомер
pach:
Мда, грешка на езика ... :scratch_ones_head:
Правилното е постоянен ток (DC) за разлика от системата на Мерклин която работи с променлив ток AC
( освен третата "релса" за токоснемане).
Разкажете за опита си с грасмастер-а на НОХ, особеностите на работата с него.
Тук май още никой от нас не е "прежалил" толкова пари за "страничен" инструмент
(предпочитаме парите в подвижен състав да ни отиват) ,
а някой се опитваме да си направим сами такъв уред (много по-евтино става),
и логично е да нямаме опит в работата с него.
За това питам за някакви специфични "тайни" при работата с грасмастера .
Gervasii:
Супер много приятна тема за всички! Радвам се, че се открихме взаимно в този прекрасен форум в който има от всичко по малко. Ползвам случая отнова да изкажа радостта си че сте сред нас. Чуствайте се като у дома си. :hi: :hi: :hi:
nilfe:
Страхотен макет, радвам се, че има жени, които мислят истински за мъжете си. Добре сте дошли във форума, а в хобито явно сте преди нас. Удоволствие е за мен да чета споделеното от вас. Опитът ви е безценен. :hi: Надявам се да се срещнем на следващата сбирка на жп моделистите в България. :good:
toniemi:
--- Цитат на: ida_ili64 link=topic=3147.msg58305#msg58305 date=1303815110 ---
Привет Тонети,
. Надявам се,да съм отговорила правилно технически на въпроса ти :girl_smile:.
--- Край на цитат ---
Да ,отговори отлично! ;D
Аз съм с ник ТониЕми,аз съм Тони,жена ми е Еми ;D
ida_ili64:
Оооо,искренни извинения! Засрамих се :girl_hide:,но не е умишленоТониеми.
Колкото до мастерграс уреда,ми сигурно може да се самонаправи ,колко му е,трябва само да се създаде статично електричество за да се наелектреизира тревата,така,че да стои "накокошинена" за да се посади по-истински.В началото роптаех,че дадохме към 25 Е за него май че да бе,но после му се радвах от сърце :girl_in_love:! става много сполучливо посаждане както на ситна,така и да дива,горска трева :good:.
Снимах сега на "естакадата",хаоса,в който се намира,снимах и хаоса от кабели под масата :yahoo:,мисля,че след преместването ще трябва да вкарам ред и дисциплина и в кабелополагането,защото.... :wild:Сами ще видите,но нека снимка .бг,погълне първо порциона :girl_wink:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия