Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout
Макетите на Филип
fpk1999:
С тази тема започва историята на макета ми.Все още правя схемата му на програмата SCARM.Вече имам планове какъв да бъде.Мисля да бъде традиционния П-профил и да е на три нива.На първото ниво ще е градската част с централната гара.На второто по-високо ниво предвиждам да има нещо ката морско селце с морска гара ;D :haha:. Третото най-високо ниво ще бъде планинска вилна зона със спирка обслужваща тази зона. Засега имам само локомотив три вагона и гара Бъргщейн която мисля да сложа за Морска гара.Скоро ще си купувам джуниърски сет на Пико.Очаквайте схемата ;D ;D ;D.
fpk1999:
П.П.
Макета ми ще го направя като истинските железници.Ще има МРЦ.Мисля да го електрифицирам но поетапно.Планинската част няма да я електрифицирам или поне засега така мисля защото на планинска линия някак не и отива да е елетрифицирана.Сматам да пресъздавам БДЖ и то в периода 1960г.-2002г. ;D :haha: така че смело казвам-ВЛАКОВЕТЕ МИ СА 3-ТА 4-ТА И 5-ТА ЕПОХА НО СА ГЛАВНО 4-ТА ЕПОХА.Избрах този период защото през него се електрифицират усилено линии.През този период ПВ БВ ЕВ са с по 10-15 вагона. Защото този период е голеееемия възход на БДЖ. ;D
tritehiksa83:
Поздравявам те за начинанието :clapping:,имай в предвид,че тепърва се популяризират подвижни състави на БДЖ.Възможно е и ти сам да преустроиш достатъчен брой вагони в БДЖ,това ще ти даде гъвкавост и индивидуално изпълнение.
Както можеби знаеш фирма АКМЕ започна със локомотив 46 серия,предполагам тепърва ще излизат сетове на български състави,имаш уникалния шанс наистина да направиш невероятни композиции,ние ще помагаме с каквото можем.Аз също моделирам и ще моделирам главно БДЖ-IV епоха.Успех в работата!!!
hristo_t:
Звучи интересно!! Успех и с интерес ще чакаме развитието по бъдещият ти макет! :hi:
fpk1999:
Може ли малко помощ например някоя схема на три нива. Дори и да е много проста аз ще я преработя и допълня по мой вкус.Само да не е на тези софтуери за които се плаща.Да е на SCARM. :)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия