Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout
Макетите на Филип
widowmaker:
То тия, за които се плаща, могат да се хакват и да не се плаща нищо.
А и за разлика от неразпространените програми,
за тях има достатъчно много планове на макети из нета,
които да се ползват като отправна точка за това, което искаш ти.
По същата причина ползваме майкрософтска ОС, не защото толкова много
ни харесва, а защото почти всички програми са направени да работят с нея.
pach:
Тук има един проект на три нива...
http://www.railwaypassion.com/forums/index.php/topic,466.120.html
...но може би трябва да ни напишеш и на каква площ ще го правиш?
(впрочем доста хора от нас работят с български менюта във WinTrack...тоест WinTrack-BG ;))
fpk1999:
Благодаря за схемата но търся нещо по-малко например 2м на 1.50м защото у нас няма много място и дори смятам по-високите неща например гари тунели дървета и др. да не ги закрепвам за макета и да ги махам за да може когато не го ползвам да го прибирам макета например под някоя мебел или там където е възможно защото открих начин как да го пренасям от едно на друго място :spiteful: :music: ;D.Иначе за плана на Pach мога да кажа..... :nyam:.Ще продължавам да търся из нета планове на макети. :search:
widowmaker:
--- Цитат на: pach link=topic=3158.msg58813#msg58813 date=1304316837 ---...
(впрочем доста хора от нас работят с български менюта във WinTrack...тоест WinTrack-BG ;))
--- Край на цитат ---
голямо рекламиране, ейййй :)
други можем и на английски, даже и на немски (имам версия 9, която за съжаление е на немски)
fpk1999:
Вече направих ръчно голям стълб за КМ за гара (не знам как се казват големите стълбове за КМ по големите гари) :yahoo:.Направих го ръчно от кибритени клечки и лепило без никаква помощ.Клечките от които направих конзолите съм ги слагал с барута навътре за да изглежда все едно имат изолатори :sarcastic:.Може да не повярвате но ефекта с изолаторите е поразителен.Приемам похвали и критики но имайте предвид че това което правя е са само пробни стълбове и не е сигурно дали ще останат в бъдещия ми макет :yes:.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия