Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout

Макетите на Филип

<< < (5/18) > >>

fpk1999:

Mixy:
Качи файла в някоя уеб галерия, напр. снимка.бг защото ние не можем да го видим като си седи на твоя компютър.

mitko359:
Виж сега правиш си регистрация и правиш албум например в http://photo-zona.net/ качваш в албума снимката или отределения файл. След като това стане отиваш в албума и щракаш на снимката , после втори път и като снимката ти излезе на голям размер (САМО СНИМКАТА) копираш линка. За да се вижда в темата цъкаш на иконата Вмъкни Изображение която се намира под видовете шрифт а по-тоно под Италик и слагаш линка между двете скоби [img]тук се слага линка на снимката[img] Би трябвало да стане поне аз така правя.

fpk1999:
Мисля да има освен централна гара и планинска гара а именно гара Раждавица.Това е любимата ми гара  :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :dance1: :dance1: :dance1: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :dance1: :music: :music:    

Вижте прекрасната планина вижте градчето в планината вижте старите дървени носталгични телефонни стълбове симпатична гаричка с два коловоза-ЛЮБИМАТА МИ ГАРААААААААА :clapping: :clapping: :clapping: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:

toniemi:

Тъщата е от Стенско!И аз много я харесвам тази гаричка!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия