Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout

Макетите на Филип

<< < (14/18) > >>

Rizar:
Здравей! Коя е тази програма, откъде мога да си я сваля? Пък и на БГ...   :) Успех с направата на макета  ;)

fpk1999:
SKARM Дело е на член на форума.Много лесно се работи с нея.Напиши в гугъл думата и ще излезе сайта.

fpk1999:

--- Цитат на: fpk1999 link=topic=3158.msg71118#msg71118 date=1326808321 ---С макета се забавих прекалено много :angry:.Трябваше да реша какъв да е след големия гаф с многото гари :sorry: :stop: :haha:.Последва проблем с компа после пък........... и т.н.Сега проблемите свършиха и имам пари поне за релси.
Спрях се на този вариант
Харесва ми и още утре мога да купя релси.
Мисля че този път не е претрупано :blush2:.Как мислите :blush2:
(Image removed from quote.)

--- Край на цитат ---

--- Цитат на: fpk1999 link=topic=3158.msg71123#msg71123 date=1326812052 ---http://fpk1999.snimka.bg/hobby/kkk.647910.26131960.big

--- Край на цитат ---

Някакви мнения по проекта :search:
Пишете :yes:

BaHkaTa:
Какви са размерите след увеличението на площта ? Добре е, но аз лично бих преместил врътката с моста в дъното. На преден план да имаш възвишения не е добре. Но може би трябва да попитам как е разположен макета в стаята, покрай стените или в средата?

fpk1999:
Прав си за врътката.Просто ще я обърна на заден план.Колкото до размера той пак е 2м на 1м.Падам си по планинския релеф.Целя нещо като Скалистите планини във врътката и в другата права част тунел като лакатнишките скали :music:.Не знам хубаво ли ще е смесването на двете планини ама ще пробвам ако ми хареса го оставя така.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия