Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby
Почина Иван Славков-Батето
jopeto:
Вече съм отчаян от така нареченото "Българско общество"! Тая гьотференщина да се въздигат в култ, под каквата и да е форма някъкви кърлежи и техните наследници няма да умре. В предния ми пост се опитах да бъда културен с лека препратка към сходни личности, ама явно така няма да се получи. Да свалям шапка на изродите, дето са съсипали живота на три покуления преди мене няма да стане. Любо е абсолютно прав !!!! Що се отнася до Аушвиц, това им е много малко наказание. Да не забравяме, че точно тия изруди си имаха концентрационни лагери за собствения си народ. И нека да не забравяме, че до преди 20 години цялата държава беше обиколена със същата ограда, като на Аушвиц! И нека да не забравяме ,кой бяха комендантите тогава. Българинът е странно, същество дето е оперирано от памет! Същите тези хора бяха готови да пуснат танковете срещу хората. Всички ли забравиха как тия изруди наредиха на жандармерията да пребия хората на площада 97 г. Помните ли как биха преди 3 години студентите пред парламента? Това са все едни и същи изроди преродени в тяхните деца и внуци и мрежата им от г...облизци. Иронията е жестока. За тоя пияница слагате подобна тема, за Осама не слагате, а те са под един знаменател. Щом се кефите да кичите възпоменания на някъкви комунистически величия и да прималявате по тях, така да бъде! Пожелавам на всички изроди от тогавашната върхушка и на техните наследници, дето сега ни пробутват за демократи да им напишете скоро същите теми! Ще се радвам да ги прочета! :good:
Best Ripper:
А накрая току се установи, че Батето не е умрял, а е просто мъртво пиян с "Джони"... :spiteful:
pach:
--- Цитат на: Best Ripper link=topic=3159.msg58924#msg58924 date=1304409556 ---А накрая току се установи, че Батето не е умрял, а е просто мъртво пиян с "Джони"... :spiteful:
--- Край на цитат ---
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:good: :good: :good:
Der Hetzer:
--- Цитат на: pach link=topic=3159.msg58917#msg58917 date=1304407296 ---
но никой не се замисляше с какви средства живее всъщност...
--- Край на цитат ---
Горканчо, направо да го ожалиш :lol:
Ами моят дядо, който цял живот е бил бачкатор как живееше с 200 лева пенсия?
Каква е съдбата на още стотици хиляди възрастни хора, които цял живот са бачкали и сега ровят в кофите и просят?
а се досетих и действително за заслугите на неговата семка към телевизията, навремето една телевизионна говорителка беше брутално изнасилена, престъпника бе укрит от "правосъдието", а жената не успя да преживее позора и се самоуби, хвърляйки се от прозореца...
zazo:
Любо, няма смисъл, това носталгията по соц-а е като историите от казармата. Това е най-опростеното обяснение, което съм успял да си дам сам за себе си. Отказал съм се да споря, макар че никой досега не е успял да ми даде и един валиден пример за нещо положително, което е в пряка зависимост и връзка с управлението от 1945 до 1989-та.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия