Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby

Почина Иван Славков-Батето

<< < (9/9)

Der Hetzer:

--- Цитат на: widowmaker link=topic=3159.msg59126#msg59126 date=1304616240 ---Отчети факта, че по това време съм живял в Русе, а там румънска телевизия се "хваща"
перфектно :)

--- Край на цитат ---

Е, сега тъкмо ще можеш да дискутираш развитието и просперитета на двете телевизии с някои лица, които тъжат и отдават почит на болшевишкия хрантутляк, понеже са имали удобството да гледат забавно-публицистичните предавания "Бразди" и "С бъклица и дрян", които очевидно се доближават до тяхната душевност  :haha:
Поне имаш база за сравнение и от там нататък ти говориш (разкажи, :hi: без да си кривиш душата и съвестта за двучасовата на ден румънска телевизия)

widowmaker:
Агитатора, преди да стане двучасова, беше светлинни години пред нашата. Но тогава ти все още не си бил дори плануван сигурно.
Нищо няма да заменям, не съм цензура, за да го правя. Епитетите са си твои, от тях само мога да съдя колко ти е багажа.
А че има нещо сбъркано (не го разбирай като грешно, под сбъркано визирам, че е изкривено да извратеност)
в твоите коментари (които ми навяват асоциации за 3-я райх) е ясно като бял ден :)
Ако зависеше от теб, сигурно поне половината човечество отдавна да е станало на сапун :)

П.П. Като гледам колко нещо си изписал, най вероятно е да те баннат до утре...

Der Hetzer:
Сигурно, това за светлинните години можете да го дискутирате с останалите скърбящи, там и без това само телевизионни специалисти сте се събрали... в областта на балканските телевизии...  :yes:
Относно епитетите - да, това е удобно бягство от безсилието да опровергаеш действителността с аргументи.
Колкото до "сбърканото" в моите аргументи - до момента не видях нищо, което да ги опровергава.
А пък третия райх и други такива исторически особености - всеки е свободен да бленува в мокрите си сънища каквото си поиска, все пак нали е демокрация  :haha: Разрешавам дори да си ме представиш като комендант на "Аушвиц", облечен в черен кожен шлифер и тежки подковани ботуши с катарама, принуждавайки батето и немуподобните паразити да положат първият си наистина трудов ден (или дори да е час/60 минути) в полза на човечеството (ами така де, стига са яли и пили на гърба на хората). Не винаги, но в много от случаите съм се старал да си изпълнявам работата и служебните си задължения съвестно и старателно, повярвай ми - ако работех това от твоите фантазии - даже бих се престарал и бих показал завидно усърдие. Също така държа да направя пояснение до останалите, които са заблудени и объркани и се е случвало да ми задават нелепи въпроси относно лицата Болен Цидеров и Боян Станков (в последствие провъзгласил се за "Рассате") - дали съм техен последовател или не знам си какво... - нямам нищо общо с тях и не им правя предизборна или каквато и да било агитация...Даже напротив...Айде сега лека нощ и внимавайте, че след полунощ ако гледате някоя от вносните телевизии (а не тези на телевозионния революционер батето, който ви е показал чудо-невиждано), ако му дърпате на гестаповеца яката на шлифера много усърдно - може и да забележите евентуално кожената немска каска на Ес Ес-овеца

Навигация

[0] Списък на темите

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия