Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby
Почина Иван Славков-Батето
pach:
Бог да го прости, макар да не беше от лоното му!
:(
widowmaker:
Проблемът е не в отношението, което заемаш, а в епитетите, които ползваш.
Ама то явно ти идва отвътре де.
Точно това се опитваме да ти обясним по по-заобиколен начин, но ти явно не стопляш:
Когато що годе интелигентен човек иска да покаже негативното си отношение към нещо или някого,
обикновено го прави по малко по-елегантен начин а не като родопски чобанин,
който не е виждал хора от години и по цял ден единствено ругае кучето и овцете ( да ме прощаваш за сравнението).
:)
widowmaker:
Щом ти харесва...
А за Чаушеску нещата бяха други, гръмнаха го набързо, за да се потулят
някои деликатни подробности за едни други хора, които се биеха в гърдите,
че са демократи и патриоти и са били репресирани от тогавашната власт.
То нещата излязоха наяве, но мина време и въпросните хора успяха да си оплетат кошницата.
Отчети факта, че по това време съм живял в Русе, а там румънска телевизия се "хваща"
перфектно :)
Der Hetzer:
отново се трият "неудобни" мнения, браво, браво :haha:
Съжалявам че трябва да се лог/аутвате, после пък да се лог/инвате с профила "Диспечер", за да може анонимно да триете неудобните някому коментари... това го знае всяко хлапе :haha:
и все пак пак да ви напомня - преди няколко дни България се отърва от един от многото паразити, които когато и да пукнат - все ще е късно :haha:
Der Hetzer:
--- Цитат на: widowmaker link=topic=3159.msg59118#msg59118 date=1304612016 ---Проблемът е не в отношението, което заемаш, а в епитетите, които ползваш.
Ама то явно ти идва отвътре де.
Точно това се опитваме да ти обясним по по-заобиколен начин, но ти явно не стопляш:
Когато що годе интелигентен човек иска да покаже негативното си отношение към нещо или някого,
обикновено го прави по малко по-елегантен начин а не като родопски чобанин,
който не е виждал хора от години и по цял ден единствено ругае кучето и овцете ( да ме прощаваш за сравнението).
:)
--- Край на цитат ---
Ами тогава покажи "епитетите", които според твоят центурионски стандарт са "родопско-чобански" и ги редактирай с книжовно-интелектуални такива :spiteful:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия