Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models
Проект "Гара ФИЛИПово"
fpk1999:
Здравейте :victory:.Винаги съм харесвал тази гара не само заради това че носи името ми(ФИЛИПово)но и заради това че от нея се отделят две от любимите ми линии [карловската панагюрската и отклонението за Скутаре а и трите водят до пет прекрасни града(Панагюрище Стрелча Карлово Хисар и Бургас :dance1:)].Харесвам я и заради това че сега заради ремонтите по първа линия минава Оптимата(ако някой знае да ми каже кога минава оттам :blush2:).Обичам тази гара и ще и направя нейно копие в мащаб 1.87.Кой с каквото може да ми помага ;D.
Vlado:
Сложна е за направа, но пък е красива и ако се изработи добре модела, ще привлича погледите:
Няма да ти е лесно! Успех!
fpk1999:
Някой има ли снимки на гарата отвътре?Винаги съм се чудел как е положението с коловозното и развитие :scratch_ones_head:защото мисля освен сградата да направя цялата гара заедно с релсите и кловозите :spiteful: :spiteful: :spiteful:.
Vlado:
Да не скучаеш:
;)
Vlado:
И в Wikimapia (може да я увеличиш още!):
http://www.wikimapia.org/#lat=42.1665764&lon=24.7339153&z=17&l=11&m=s
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия