Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models

Проект "Гара ФИЛИПово"

<< < (2/5) > >>

liro4605:
Утре 18.05:2011 има Оптима през Филипово

fpk1999:

--- Цитат на: liro4605 link=topic=3197.msg59778#msg59778 date=1305641153 ---14:30 13149/тов.вл. ДГ 1897-МИРОСЛАВ НЕДЕЛЧЕВ НЕДЕЛЧЕВ 741-ПАВЕЛ ПЕТРОВ ЧАЛЪКОВ 44134

Цитат от утрешното разписание-13149 е номера на Оптимата

--- Край на цитат ---

Това означава че утре в 14 30 Оптимата е на Филипово :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink:Ужас не мога да отида :angry:  :wild: Имаш ли разписанието за следващите преминавания на Оптимата :swoon: дори и да минава през гара Пловдив.

liro4605:
Вероятно ще е към 15:38 по скоро,но тези влакове се движат "около" времето си та....

fpk1999:
Вече имам почти всички материали за изработване на гарата.Преди малко повече от час ходих на гарата и фотках колкото можах.Обаче липсва най-важното-чертежа на гарата :( :( :unsure:.Как ще знам колко висока да я правя и др....................... и въобще трябва ми чертеж :search:.Търсих в нета но не намерих :resent:.Моля ако някой има да го публикува.Другата седмица ще си купувам сет и мисля вече да работя по макета си.Моля за..............чертеееееееж:swoon: :swoon: :unsure:.

mill:
Боят настанааа-тупат сърца ни ,Пловдив и София на турнир сега , на Владо или Филип  гарата  е  по-  добра ,целия форум вази гледа как творите чудеса... ;D
Шега разбира се , и да не я докараш 1:1 ,не се притеснявай ,все ще е хубаво... А и на Владо тила му е  архитект професионалист... :hi: :hi: :clapping: :good:
Браво и успех  момчета :yahoo:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия