Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts

Какъв софтуер за планиране ползвате (анкета)

<< < (2/4) > >>

Mixy:
Аха, схванах какво имаш в предвид :)

Но мисля, че именно така ще е най-точно - основния или най-често ползвания софтуер. Иначе анкетата ще се разводни - няма как да се определи коя програма предпочиташ и с колко пред другата.

XRISTO:
На "оня" съфорумец, естествено - изберете българското!
Особено в такъв случай, когато е по - добро и ....на български.  :good:

zazo:
Микси, гласувах за скарм-а, но ползвам и уинтрак. Отделни участъци чертая със скарма, защото ми е по-бързо, например комбинация от стрелки или подобни, а цялостния проект ми е в уинтрака, заради по-богатата 3D визуализация.

TheJackal:
Гласувах за следното: "Не ползвам софтуер". Причината е, че на този етап нямам желание да правя макет. Първо искам да събера поне 20 читави композиции и после да мисля за останалото. Всеки път когато Mixy обявява за нова версия или подобрение в "SCARM", бързам да го изтегля и разгледам. Поздравявам го за положения труд, усилие и нерви да се занимава със създаването на софтуера и му желая успехи. Рано или късно и аз ще допра до "SCARM"!

staff123:
Аз отбелязах Wintrack, тъй като това е най-често използваната програма от мен. Но въпреки това следя развитието на SCАRM с интерес и свалям всяка нова версия. Поздравления за постигнатото, Mixy! Желая ти успех и се надявам SCАRM да става все по-добра!
 :drinks:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия