Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Полезни линкове към сайтове на готови проекти | Useful links to sites for other projects and layouts

Всички гари , които се произвеждат в НО

<< < (3/7) > >>

CaLLlo:
22.10.1895: Гара Монпарнас в Париж, гарата на компания OUEST, локомотив 721 OUEST след проблем със спирачките

TheJackal:
Преди повече от десетина години на гара Бургас, макар и на един етаж, на трети или четвърти коловоз една шкода се нахендри през стопбуфера, стълба за контактната мрежа та в чакалнята. :)

widowmaker:

--- Цитат на: Сaprycorn link=topic=3208.msg60273#msg60273 date=1306329777 ---
--- Цитат на: widowmaker link=topic=3208.msg60228#msg60228 date=1306259605 ---Чакам да извадят ей тази в Н0 (Мерклин я правят в Z).

Anhalter Bahnhof:

(Image removed from quote.)

--- Край на цитат ---
Не съм сигурен, че някой ще направи такава гара в НО, най-малкото защото тя ще бъде с размери около 2мХ1м. За сравнение гара Hamburg-Dammtor е с размери 134X59X29 см. А по принцип аз харесвам много такъв тип гари!

--- Край на цитат ---

То я има направена, но явно е в единичен екземпляр (технически музей, Берлин):

zazo:
Леле, таз тема някак съм я изпуснал. Много добър сайт, има и други неща освен гарите, нищо че е на някакъв неразбираем език.

Gervasii:

--- Цитат на: widowmaker link=topic=3208.msg60228#msg60228 date=1306259605 ---Чакам да извадят ей тази в Н0 (Мерклин я правят в Z).

Anhalter Bahnhof:

--- Край на цитат ---
ееееееееееее Тонката пак удари кьоравото, може и на нас в НО да ни я излее........ аз бих казал и да нямаш място за нея си струва да я сглобиш. много е красива!!!!!!!!!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия