Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Полезни линкове към сайтове на готови проекти | Useful links to sites for other projects and layouts
Всички гари , които се произвеждат в НО
pach:
--- Цитат на: zazo link=topic=3208.msg60317#msg60317 date=1306356742 ---Леле, таз тема някак съм я изпуснал. Много добър сайт, има и други неща освен гарите, нищо че е на някакъв неразбираем език.
--- Край на цитат ---
Сайта си е основополагащ за много начинаещи и настоящи хобисти - като малък справочник е!
Има не само за гарите - мен страшно много работа ми свърши секцията с крановете,
но и като цяло е добре структуриран.
Абе справочник - жалко, че е само за Н0 (всъщност ТТ "върви" в Дания ама...)!
...но пък идеи колкото щеш (и чертежчета ;))
Впрочем е датски (или поне гуглето така рече...)!
;D ;D ;D
bobi_sf:
Страхотен и много полезен сайт.
Браво Яско!
:hi:
ritchie:
Както е известно има само две истински гари в НО, които се помнят вечно,
и които са на FALLER ! И двете задължително присъстват на моя макет !
Station "Trossingen"
Station "Schwarzburg"
niki:
--- Цитат на: Сaprycorn link=topic=3208.msg60282#msg60282 date=1306333444 ---Но това е във Франция? Германецът би ли допуснал такова нещо?
--- Край на цитат ---
Не е невъзможно, и аз се кълнях в акуратността, да исползвам и тази дума -екзактността на германеца, но когато видях с очите си, да им пада 2 етажен щанд на изложението в лондон, при това, още без посетители/ за радост/ тоест без да има натоварвания, съм си на мне ние, че няма начин, може да е по рядко, но си е човешко да има провали, проблеми, недообмислени неща.
niki:
Като се зачетох в темата за гарите се сетих за следното- преди година , май беше 99 та, правихме панаир на книгата в Лайпциг, та нещото което се хареса най- много беше следното. бяхме направили кът за четене, с масички, наподобяващо кафене на стара градска улица, с фенери, павета . Но фона на това ,, кафене,, беше старата централна гара/СОФИЙСКАТА/, на фотос- нямахме време да правим какъвто и да бил обем, но пак стоеше красиво и внушително, доколкото си спомням беше нещо от порядъка на 3м, на 12 метра, отпечатано в сепия, ще намеря снимки и ще постна :drinks:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия