Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models

Компресор за аерографа

<< < (16/20) > >>

widowmaker:
Нема такъв смех  :lol:
Абе разбира се там :)

Tramway:

--- Цитат на: widowmaker link=topic=3209.msg63282#msg63282 date=1310559677 ---Нема такъв смех  :lol:
Абе разбира се там :)

--- Край на цитат ---
От Google translatora освен смях друго не можеш да очакваш.
Между другото, ето какво намерих в ибея - май е същото от един от твоите линкове, или подобно. Цената му обаче нещо много ниска ми са струва. Да не е някаква уловка?
http://cgi.ebay.com/0-2mm-DUAL-ACTION-AIRBRUSH-KIT-Nail-Art-Air-Brush-Paint-/270781091366?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3f0bcf8e26

ПП. Регистрирах се в ибея, всичко ми е на английски, всички цени в долари, всички продавачи (поне доколкото разрових) от Америка и Хонг-Конг.

pach:
 :blink: :blink: :blink: :scratch_ones_head: :blink: :blink: :blink:

Пада в 20 часа немско (или 21 часа българско) време...
Може да се бидва , а може да се купи веднага за 1,99 долара.
От хонгонг обаче дали идват бързо и на каква цена щее... :yes: :blink: :blink: :blink:
За 17 долара го докарват до тук...
Пробвай може би, макар продавача да не е 100 % положителен коефициент.
Иначе аерографа е същия като нашите! :good:

А това какво е??? (като е на ингилизки де...) от същия продавач:

pach:

Впрочем кликни на другите стоки от този продавач...
Има аерографи и за 6,99 , 13,95 и 19,95 долара ...вече нищо на разбирам ...трябва да се чета внимателно и подробно.
Но пък от друга страна плащане през PayPal има... :scratch_ones_head:

Tramway:
Туй е машинка за белене на ябълки и рязане на спирала с различна стъпка и други странни форми за декорация. Бях купил почти същата от Англия да белим по-лесно ябълки за децата, само че те й видяха сметката на 3-я ден.

А за аерографа - на тоз може да му пада в 20ч (на мен обикновено тогава ми става), но на мен парите ми падат на 1 август.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия