Клуб "Железопътен моделизъм - България" | Club railway modelling - Bulgaria > Сбирки / Клубни мероприятия / Дейности

Трудов ентусиазъм 3

<< < (5/16) > >>

emilchaushev:
Владе благодаря за съпорта с качването на снимките (ама не съм по тази част)!

Е те за това говорих.
Знам има доста забележки, но всичко с времето си..
Идеята ми беше до деня на Отворените врати да става за снимки с нещо приличащо на готово (макар и още голо).

Аз пак призовавам ако някой има излишна къщурчица до която да ситуираме един дървосекач, както и иглолистни дървета, да ги завлачи в събота.След оформянето на гората може да има заблудени баирбудали шматкащи се волно.

Всички "шевове" на тревата ще се дегизират до недразнещо окото състояние, както е направено с половината от тях сега.
В дясно от нивата ще има малък черен път за трактора и едно дърво под което тракториста да пие обедната доза парцуца за да не криви лехите.
До водостока ще има камичета и те така...

gregary:
Браво! :clapping: :clapping: :clapping:

taert:

--- Цитат на: emilchaushev link=topic=3213.msg60715#msg60715 date=1306831150 ---Владе благодаря за съпорта с качването на снимките (ама не съм по тази част)!

Е те за това говорих.
Знам има доста забележки, но всичко с времето си..
Идеята ми беше до деня на Отворените врати да става за снимки с нещо приличащо на готово (макар и още голо).

Аз пак призовавам ако някой има излишна къщурчица до която да ситуираме един дървосекач, както и иглолистни дървета, да ги завлачи в събота.След оформянето на гората може да има заблудени баирбудали шматкащи се волно.

Всички "шевове" на тревата ще се дегизират до недразнещо окото състояние, както е направено с половината от тях сега.
В дясно от нивата ще има малък черен път за трактора и едно дърво под което тракториста да пие обедната доза парцуца за да не криви лехите.
До водостока ще има камичета и те така...

--- Край на цитат ---

Браво, става доста хубаво. :hi: :good: В събота или ще донеса или ще пратя по някого 15 иглолистни дървета.

emilchaushev:
Ехааааааааа.. ще ударя гъза в тавана от кеф. Много благодаря за съпорта.

liro4605:

--- Цитат на: emilchaushev link=topic=3213.msg60854#msg60854 date=1306914370 ---Ехааааааааа.. ще ударя гъза в тавана от кеф. Много благодаря за съпорта.

--- Край на цитат ---
:good: :clapping:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия