Клуб "Железопътен моделизъм - България" | Club railway modelling - Bulgaria > Сбирки / Клубни мероприятия / Дейности
Трудов ентусиазъм 3
pach:
:blush2: :blush2: :blush2: :blush2: :blush2: :blush2:
Аз съм тъпанар...при прехвърлянето в Word-a, съм "взел" цитата само до 15-ти ред...
Благодара на отзовалите се! :hi:
пп.Ураааа, още една възникнала въпросителна е изяснена :dance1: :dance1: :dance1:
Очаквайте включване (веднага щом комисията го прегледа) новия клубен стандарт ---> BGTT
ПП2....а комисията ще го получи за прегледа, щом стане готов напълно де... :scratch_ones_head: :sarcastic:
niki:
:lol: :lol: :lol:, тази мисъл, съперничи със следната. В мемента , когато хапна, рязко губя апетит. :lol: :lol: :lol: :drinks:
emilchaushev:
Паце.. гътни едно сукалче за комисията, че едно е да получи документи.. съвсем друго е да ги одобри... Щото те са "неподкупни"... да не режете нови чела.... :)
pach:
То сукалчето ще е тренировъчно,
как се прави, та да не мъчим после кУмисията,
щото ако много, се назландисва и кУми,
ще гледа как чеТТата,
хапва тренировъчното сукалче и
полива новите BGTT модули с биричка!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
emilchaushev:
Така.. финалните щрихи бяха нанесени
1.Баластрирането е завършено
2. Дерето... Залепени са дърветата и са прикрити основите им
3. На нивата са сложени синури
4. Пъновете в гората са реалистично боядисани
5. Предната част беше донатруфена, въпреки, че липсата на храсти и ниски дървета си е голям недостатък и седи голо. Цвят никога не е излишен а около линиите винаги има пролетно време полски цветя.
6. Борда на скалата е покрит с растителност;
7. Имаме палатка в гората
8 И на края един орлов поглед на клубната придобивка...
Наздраве и на многая лета... В четвъртък да се полее обилно в "Терасата"... вече има повод за наздравица :) :drinks:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия