Клуб "Железопътен моделизъм - България" | Club railway modelling - Bulgaria > Сбирки / Клубни мероприятия / Дейности

Трудов ентусиазъм 3

<< < (14/16) > >>

pach:

:blush2: :blush2: :blush2: :blush2: :blush2: :blush2:
Аз съм тъпанар...при прехвърлянето в Word-a, съм "взел" цитата само до 15-ти ред...
Благодара на отзовалите се! :hi:

пп.Ураааа, още една възникнала въпросителна е изяснена  :dance1: :dance1: :dance1:
Очаквайте включване (веднага щом комисията го прегледа) новия клубен стандарт ---> BGTT

ПП2....а комисията ще го получи за прегледа, щом стане готов напълно де... :scratch_ones_head: :sarcastic:

niki:
 :lol: :lol: :lol:, тази мисъл, съперничи със следната. В мемента , когато хапна, рязко губя апетит. :lol: :lol: :lol: :drinks:

emilchaushev:
Паце.. гътни едно сукалче за комисията, че едно е да получи документи.. съвсем друго е да ги одобри... Щото те са "неподкупни"... да не режете нови чела.... :)

pach:
То сукалчето ще е тренировъчно,
 как се прави, та да не мъчим после кУмисията,
щото ако много, се назландисва  и  кУми,
 ще гледа как чеТТата,
 хапва тренировъчното сукалче и
 полива новите BGTT модули с биричка!!!
 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

emilchaushev:
Така.. финалните щрихи бяха нанесени

1.Баластрирането е завършено

2. Дерето... Залепени са дърветата и са прикрити основите им

3. На нивата са сложени синури

4. Пъновете в гората са реалистично боядисани

5. Предната част беше донатруфена, въпреки, че липсата на храсти и ниски дървета си е голям недостатък и седи голо. Цвят никога не е излишен а около линиите винаги има пролетно време полски цветя.

6. Борда на скалата е покрит с растителност;

7. Имаме палатка в гората

8 И на края един орлов поглед на клубната придобивка...

Наздраве и на многая лета... В четвъртък да се полее обилно в "Терасата"... вече има повод за наздравица :)  :drinks:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия