Главен форум | Main forum > Железопътен моделизъм | Railway modelling

За българското членство в "MOROP" - NEM_стандарти.

(1/5) > >>

pach:

--- Цитат на: CaLLlo link=topic=3205.msg60415#msg60415 date=1306489647 ---Това са страните членки на MOROP:
http://www.morop.org/de/idf/index.html
Ето каква може да е една от целите на единия и/или другия наш клуб - да станем страна членка!
--- Край на цитат ---

Ееее, браво Саше!!! :hi:

Това съм го предложил още с основаването на Клуба ни,
 ама а познай колко умни и колко празни погледа го посрещнаха!??
 :sarcastic: :sarcastic: :sarcastic:
Пък някой все още се чудят какво е това NEM - стандарти и като се настоявя да се спазват,
почват да се държат доста странно (неадекватно чак)... :bad:
Ама ще да цитирам Зазо:

--- Цитат ---...ще си замълча, че ще кажа нещо грозно!
--- Край на цитат ---

Vlado:
Всяко нещо с времето си! Сигурен съм, че всеки би подкрепил членство в тая организация, но има и една друга приказка, често използвана в реклами - "Когато стана голям ще..." Тъй че може би моментът да се кандидатства в MOROP назравя, а защо не и вече е назрял (Дали не сме станали вече големи?!). Тъй че директно предлагам на следващото Клубно събрание да обсъдим този въпрос! Ако не друго, поне да чуем принципната позиция на всеки член на клуба ни.

pach:

--- Цитат на: Vlado link=topic=3205.msg60423#msg60423 date=1306493043 ---Всяко нещо с времето си! Сигурен съм, че всеки би подкрепил членство в тая организация, но има и една друга приказка, често използвана в реклами - "Когато стана голям ще..." Тъй че може би моментът да се кандидатства в MOROP назравя, а защо не и вече е назрял (Дали не сме станали вече големи?!). Тъй че директно предлагам на следващото Клубно събрание да обсъдим този въпрос! Ако не друго, поне да чуем принципната позиция на всеки член на клуба ни.

--- Край на цитат ---

Подкрепям те напълно!!!
 :clapping: :clapping: :clapping:
Тъкмо ще видим определени хора дали са ...узряли за такова нещо!? :sarcastic:
(щото ако те не са ... :scratch_ones_head:)

Best Ripper:
Пламене, защо мислиш, че времето е назряло? Една празна, куха и безсмислена представителност повече вреди, отколкото има полза от нея. .Вервай ми... Това, че ще се тупаш в гърдите, че са те приели тук и там, не означава изобщо, че клубът/клубовете са станали по-успешни, по-богати, по-опитни са станали членовете и т.н. Това е за ТВ кратуновците, които не могат да забият един пирон, обаче иначе ще ти подпалят ушите с предложения и акъл как се прави макет /примерно/. Да си избиват комплексите, че някъде някой ги брои за нещо... А то това същото е създадено от тамошни "учени глави" с големи тапии, които освен да ръсят мозък не ги бива за нищо... :drinks:

pach:
Нещо не схванах...MOROP ли са празните кратуни ???
Организацията е на повече от 60 години - дали няма смисъл от нея!?

То знам един клуб който мнооооого обича да изтъква своята "представителност",
 та по този критерии си много прав. Но това не значи,
 че така е редно и така се прави и в други клубове.

Колкото до нашия клуб (и моделизъм) - опитваме се да сме в един отбор,
тоест сме толкова бързи (в узряването) колкото е най-бавния от отбора (тоест когато узрее).
Та за това в момента "тичаме" като костенурка, но поне не се връщаме назад.
Аз съм го казал и на Председателя ни - някой клубни членове "тичат" напред
(с около 2,5 години ...къде 3г.) но това не значи че Клуба ни като цяло е също толкова "напред".

За това се и израдвах на мнението от Сашо (който уважавам  :hi: не само аз),
и за това реагирах.

Но MOROP въобще не е куха и излишна организация, най-малкото че има такава и индентична - NMRA!!!
Две "кухавелки" биха били много в света на моделизма!!! ;)
 ;D ;D ;D :drinks:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия